Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard W. Minifie
Codul Libristo: 01399585
Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocol... Descrierea completă
? points 1123 b
2.220 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Chocolate All Day / Copertă tare
common.buy 117 lei
Minipríručka Hmyz neuvedený autor / Carte broșată
common.buy 35 lei
Flash Boys Michael Lewis / Carte broșată
common.buy 60 lei
Hmyz neuvedený autor / Carte broșată
common.buy 50 lei
Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard Minifie / Carte broșată
common.buy 1.056 lei
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Copertă tare
common.buy 1.754 lei
curând
Astronomia Nova Johannes Kepler / Copertă tare
common.buy 306 lei
Chocolate Science and Technology 2e Emmanuel Ohene Afoakwa / Copertă tare
common.buy 1.132 lei
Food Processing Handbook 2e 2V Set James G Brennan / Copertă tare
common.buy 1.792 lei
Jesus-Shock Peter Kreeft / Copertă tare
common.buy 80 lei
Science of Sugar Confectionery W P Edwards / Carte broșată
common.buy 204 lei
Augustinus Lehre vom Wunder Friedrich Nitzsch / Carte broșată
common.buy 91 lei
Why Can't Humans Fly? / Carte broșată
common.buy 56 lei
Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2 Bernard W. Minifie / Carte broșată
common.buy 670 lei
Washed by the Gulf Stream Maria McGarrity / Copertă tare
common.buy 365 lei

Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.

Informații despre carte

Titlu complet Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Număr pagini 904
EAN 9780834213012
ISBN 083421301X
Codul Libristo 01399585
Greutatea 1543
Dimensiuni 225 x 237 x 56
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo