Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Processing Handbook 2e 2V Set

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Processing Handbook 2e 2V Set James G Brennan
Codul Libristo: 01365636
Editura Wiley-VCH Verlag GmbH, noiembrie 2011
Dieses technologisch orientierte Handbuch beschäftigt sich mit allen Aspekten der Konservierung und... Descrierea completă
? points 836 b
1.643 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top reduceri
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 165 lei
top
Out of the Shadows: The New Merchants of Grain Jonathan Charles Kingsman / Carte broșată
common.buy 58 lei
reduceri
Future Foods D. Julian McClements / Carte broșată
common.buy 121 lei
Food Processing Technology P.J. Fellows / Copertă tare
common.buy 511 lei
New Headway Intermediate Student's Book John Soars / Carte broșată
common.buy 129 lei
Handbook of Food Processing Lisa Jordan / Copertă tare
common.buy 718 lei
Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard W. Minifie / Copertă tare
common.buy 1.923 lei
Food Process Engineering And Technology B. L. Mandhyan / Carte broșată
common.buy 293 lei
Commodity Markets / Carte broșată
common.buy 340 lei
Handbook of Food Engineering / Copertă tare
common.buy 757 lei
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Carte broșată
common.buy 360 lei
Elements of Food Engineering Milton E. Parker / Carte broșată
common.buy 141 lei
Beverly Garland Deborah Del Vecchio / Carte broșată
common.buy 269 lei
Food & Drink - Good Manufacturing Practice - A Guide to its Responsible Management 6e Institute of Food Science and Technology / Carte broșată
common.buy 995 lei

Dieses technologisch orientierte Handbuch beschäftigt sich mit allen Aspekten der Konservierung und Verarbeitung von Lebensmitteln. Ausführlich besprochen werden physikalische, chemische, mikrobiologische und organoleptische Veränderungen der Nahrungsmittel nach der Ernte, während der Zubereitung oder Verarbeitung, beim Packen und Lagern. Der zweite Teil des Bandes beschäftigt sich unter anderem mit Grundoperationen wie Mischen und Emulgieren, mit umweltbezogenen Aspekten (etwa der Abwasserbehandlung) und mit Fragen der Sicherheit (Reinigung, Hygiene).

Informații despre carte

Titlu complet Food Processing Handbook 2e 2V Set
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 826
EAN 9783527324682
ISBN 3527324682
Codul Libristo 01365636
Greutatea 1660
Dimensiuni 247 x 181 x 48
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo