Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2 Bernard W. Minifie
Codul Libristo: 05185740
Editura Springer, Berlin, septembrie 2014
Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocol... Descrierea completă
? points 313 b
628 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Recognised as the industry standard, this definitive guide provides a comprehensive review of chocolate and confectionary production and processing operations. The technical and scientific aspects of the various manufacturing procedures are emphasized: formulations and recipes are used as needed to supplement explanations and to advance understanding of a particular process. Other areas include raw materials, emulsifiers, replacers and compounds, ingredients, sweeteners, starches and colors, applied methods, food value, packaging and entomology.

Informații despre carte

Titlu complet Chocolate, Cocoa, and Confectionery, 2
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 1356
EAN 9781489957474
Codul Libristo 05185740
Dimensiuni 152 x 229
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo