Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Wine Chemistry and Biochemistry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas
Codul Libristo: 01382719
Editura Springer-Verlag New York Inc., noiembrie 2008
The aim of this book is to describe chemical and biochemical aspects of winemaking that are currentl... Descrierea completă
? points 858 b
1.728 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
BARBIE GERWIG GRETA / Carte broșată
common.buy 78 lei
top
Naruto (3-in-1 Edition), Vol. 1 Masashi Kishimoto / Carte broșată
common.buy 75 lei
top
Oxford Handbook of Clinical Haematology Drew Provan / Carte broșată
common.buy 246 lei
top
Biomechanics of Spine Stabilization Edward C. Benzel / Copertă tare
common.buy 975 lei
Fullmetal Alchemist 18 Hiromu Arakawa / Carte broșată
common.buy 39 lei
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Carte broșată
common.buy 1.728 lei
curând
Pacific Rim: Man, Machines & Monsters David S Cohen / Copertă tare
common.buy 174 lei
Dracula, Prince Of Many Faces Radu R. Florescu / Carte broșată
common.buy 82 lei
Poselství bohyně Eva-Maria Kiefer / Carte
common.buy 67 lei
Hoffbrand's Essential Haematology 8e A. Victor Hoffbrand / Carte broșată
common.buy 330 lei
Cell Signalling John T. Hancock / Carte broșată
common.buy 338 lei
Management and Marketing of Wine Tourism Business Marianna Sigala / Copertă tare
common.buy 844 lei
Managing Wine Quality Andrew G. Reynolds / Carte broșată
common.buy 1.937 lei
Wine Flavour Chemistry Jokie Bakker / Copertă tare
common.buy 1.128 lei
Introduction to the Physical Chemistry of Food John Coupland / Copertă tare
common.buy 525 lei

The aim of this book is to describe chemical and biochemical aspects of winemaking that are currently being researched. The authors have selected the very best experts for each of the areas. §The first part of the book summarizes the most important aspects of winemaking technology and microbiology. The second most extensive part deals with the different groups of compounds, how these are modified during the various steps of the production process, and how they affect the wine quality, sensorial aspects, and physiological activity, etc. The third section describes undesirable alterations of wines, including those affecting quality and food safety. Finally, the treatment of data will be considered, an aspect which has not yet been tackled in any other book on enology. In this chapter, the authors not only explain the tools available for analytical data processing, but also indicate the most appropriate treatment to apply, depending on the information required, illustrating with examples throughout the chapter from enological literature.

Informații despre carte

Titlu complet Wine Chemistry and Biochemistry
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2008
Număr pagini 735
EAN 9780387741161
ISBN 038774116X
Codul Libristo 01382719
Greutatea 1266
Dimensiuni 169 x 242 x 46
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo