Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Introduction to the Physical Chemistry of Food

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Introduction to the Physical Chemistry of Food John Coupland
Codul Libristo: 02481699
Editura Springer-Verlag New York Inc., iunie 2014
Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its propertie... Descrierea completă
? points 261 b
528 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Addicted To You Becca Ritchie / Carte broșată
common.buy 72 lei
top
Persephone: Hades' Torment Allison Shaw / Carte broșată
common.buy 72 lei
top
How Not to Diet Michael Greger / Carte broșată
common.buy 60 lei
top
I'm Thinking Of Ending Things Iain Reid / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
9 From the Nine Worlds Rick Riordan / Carte broșată
common.buy 38 lei
top
Archangel's Light / Carte broșată
common.buy 41 lei
Disarming the Narcissist, Third Edition Wendy T. Behary / Carte broșată
common.buy 91 lei
Eine Reise durch die Zeit Elena Helman / Carte broșată
common.buy 120 lei
CISSP All-in-One Exam Guide, Ninth Edition Fernando Maymi / Carte broșată
common.buy 292 lei
Minecraft Bite-Size Builds Egmont Publishing UK / Copertă tare
common.buy 60 lei
Misquoting Jesus Bart D. Ehrman / Carte broșată
common.buy 84 lei
Pom Pom Animals trikotri / Carte broșată
common.buy 79 lei
Bruce Lee Strength Workout For Muscles Of Steel Dr Alan Radley / Carte broșată
common.buy 106 lei
The Meaning of Mariah Carey / Copertă tare
common.buy 140 lei
And Break the Pretty Kings Lena Jeong / Copertă tare
common.buy 88 lei
Rust for the IoT Joseph Faisal Nusairat / Carte broșată
common.buy 305 lei

Familiar combinations of ingredients and processing make the structures that give food its properties. For example in ice cream, the emulsifiers and proteins stabilize partly crystalline milk fat as an emulsion, freezing (crystallization) of some of the water gives the product its hardness and polysaccharide stabilizers keep it smooth. Why different recipes work as they do is largely governed by the rules of physical chemistry.§This textbook introduces the physical chemistry essential to understanding the behavior of foods. Starting with the simplest model of molecules attracting and repelling one another while being moved by the randomizing effect of heat, the laws of thermodynamics are used to derive important properties of foods such as flavor binding and water activity. Most foods contain multiple phases and the same molecular model is used to understand phase diagrams, phase separation and the properties of surfaces. The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods crystals, polymers, dispersions and gels.§Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required. At all stages, examples from the primary literature are used to illustrate the text and to highlight the practical applications of physical chemistry in food science.§

Informații despre carte

Titlu complet Introduction to the Physical Chemistry of Food
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 182
EAN 9781493907601
ISBN 1493907603
Codul Libristo 02481699
Greutatea 532
Dimensiuni 185 x 256 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo