Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

White Wine Technology

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte White Wine Technology
Codul Libristo: 35337907
Editura Elsevier Books, septembrie 2021
White Wine Technology is a solutions-based approach to help address challenges in white wine product... Descrierea completă
? points 397 b
799 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


Red Wine Technology Antonio Morata / Copertă tare
common.buy 799 lei
Wine Analysis Hans-Ferdinand Linskens / Carte broșată
common.buy 640 lei

White Wine Technology is a solutions-based approach to help address challenges in white wine production. The book explores emerging trends in modern enology, including molecular tools for wine quality and analysis of modern approaches to maceration extraction, alternative microorganisms for alcoholic fermentation, and malolactic fermentation. White Wine Technology focuses on the technology and biotechnology of white wines, providing a quick reference of novel ways to increase and improve overall wine production and innovation. Its review of reviews recent studies and technological advancements to improve grape maturity and production and ways to control PH level make this book essential to wine producers, researchers, practitioners, technologists, and students. Covers trends in in both traditional and modern enology technologies, including extraction, processing, stabilization, and ageing technologies Examines the potential impacts of climate change on wine quality Provides an overview of biotechnologies to improve wine freshness in warm areas and to manage maturity in cold climates Includes detailed information on hot topics such as the use of GMOs in wine production, spoilage bacteria, the management of oxidation, and the production of dealcoholized wines

Informații despre carte

Titlu complet White Wine Technology
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2021
Număr pagini 430
EAN 9780128234976
ISBN 0128234970
Codul Libristo 35337907
Editura Elsevier Books
Greutatea 1170
Dimensiuni 273 x 216 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Understanding Wine Technology David Bird / Carte broșată
common.buy 171 lei
top
Cybersecurity and Cyberwar Peter W Singer / Carte broșată
common.buy 65 lei
top
Wine Science Jamie Goode / Copertă tare
common.buy 174 lei
top
Postmodern Winemaking Clark Smith / Copertă tare
common.buy 185 lei
Handbook of Enology 3e 2V Set Pascal Riberau-Gayon / Copertă tare
common.buy 2.089 lei
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Carte broșată
common.buy 1.728 lei
reduceri
Woodworking 2022 / Carte broșată
common.buy 98 lei
Concepts in Wine Technology Yair Margalit / Carte broșată
common.buy 197 lei
Chemistry of Wine David R. Dalton / Copertă tare
common.buy 367 lei
Bethesda Handbook of Clinical Hematology Griffin P. Rodgers / Carte broșată
common.buy 360 lei
curând
Science of Wine Jamie Goode / Copertă tare
common.buy 192 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo