Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Concepts in Wine Technology

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Concepts in Wine Technology Yair Margalit
Codul Libristo: 09038472
Editura Wine Appreciation Guild, decembrie 2014
Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, phy... Descrierea completă
? points 98 b
229 lei -13 %
197 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
Wine Folly: Magnum Edition Madeline Puckette / Copertă tare
common.buy 156 lei
top
Understanding Wine Technology David Bird / Carte broșată
common.buy 171 lei
Chemistry of Wine David R. Dalton / Copertă tare
common.buy 366 lei

Following the enormous decade-long success of his best-selling Winery Technology and Operations, physical chemist and winemaker Yair Margalit comes out with the successive Concepts in Wine Technology, fully updated and revised to meet the advances of modern winemaking. Among the extended topics are fermentation, skin contact, acid balance, phenolics, bottling, the use of oak and quality control. He begins in the vineyard discussing proper maturation, soil and climate, bunch health, vineyard disease states and grape varieties. Next he tackles the pre-harvest with a careful look at vineyard management and preparing the winery for harvest. Dr. Margalit then outlines the entire process of harvesting; from destemming, crushing and skin contact as it applies to both red and white grapes; to pressing, must correction and temperature control. Fermentation is examined fully and includes a lengthy look at the factors affecting malo-lactic fermentation and its pros and cons. There is a huge chapter on cellar operations that deals with racking, stabilization, fining, filtration, blending and maintaining winery hardware, followed by sections on barrelling and bottling. The final chapter pulls together the more general aspects of wine technology, covering sulphur-dioxides, different forms of wine spoilage and ways to ward them off, legal regulations and, one of the most important and enigmatic compounds in wine, phenolics.

Informații despre carte

Titlu complet Concepts in Wine Technology
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 304
EAN 9781935879947
ISBN 1935879944
Codul Libristo 09038472
Greutatea 586
Dimensiuni 180 x 256 x 15
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Atomic Habits James Clear / Carte broșată
common.buy 72 lei
top
Sekiro: Shadows Die Twice Official Artworks FromSoftware Inc. / Carte broșată
common.buy 218 lei
top
Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Vol. 7 Rifujin Na Magonote / Carte broșată
common.buy 74 lei
top
Rider Waite Tarot Deck: Mini Arthur Edward Waite / Cărți
common.buy 71 lei
top
Wine Science Jamie Goode / Copertă tare
common.buy 193 lei
top
Mouthfeel Mouritsen / Carte broșată
common.buy 318 lei
JavaScript - The Definitive Guide David Flanagan / Carte broșată
common.buy 345 lei
Learn German With Stories Andre Klein / Carte broșată
common.buy 53 lei
Shrine of Jeffrey Dahmer Brian Masters / Carte broșată
common.buy 86 lei
Wine Chemistry and Biochemistry M. Victoria Moreno-Arribas / Carte broșată
common.buy 1.725 lei
Chasing the Flame Samantha Power / Carte broșată
common.buy 88 lei
Vineyards, Rocks, and Soils Alex Maltman / Copertă tare
common.buy 282 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo