Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Menu Design in Europe

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Menu Design in Europe Steven Heller
Codul Libristo: 38406393
Editura Taschen GmbH, iulie 2022
Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hun... Descrierea completă
? points 117 b
244 lei -5 %
232 lei
Așteptăm intrarea în stoc Ediția 30. 04. 2024

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top reduceri
Peter Lindbergh On Fashion Photography Peter Lindbergh / Copertă tare
common.buy 101 lei
top
Van Gogh Rainer Metzger / Copertă tare
common.buy 95 lei
top
Witchcraft. The Library of Esoterica Jessica Hundley / Copertă tare
common.buy 141 lei
top
Calatrava. Complete Works 1979-Today P JODIDIO / Copertă tare
common.buy 278 lei
top
Renoir. 40th Ed. TASCHEN / Copertă tare
common.buy 118 lei
top
Pierre-Joseph Redouté: The Book of Flowers Hans Walter Lack / Copertă tare
common.buy 135 lei
top
Case Study Houses Elizabeth A.T. Smith / Copertă tare
common.buy 86 lei
top
Walter Chandoha. Cats. Photographs 1942-2018 Reuel Golden / Copertă tare
common.buy 186 lei
top
100 Interiors Around the World Brian Cole Miller / Copertă tare
common.buy 95 lei
top
Annie Leibovitz Annie Leibovitz / Copertă tare
common.buy 690 lei
top
Her Majesty. A Photographic History 1926-2022 Christopher Warwick / Copertă tare
common.buy 232 lei
top
Green Architecture Philip Jodidio / Copertă tare
common.buy 115 lei
top
Great Escapes: Italy. The Hotel Book Angelika Taschen / Copertă tare
common.buy 232 lei
Living in Bali. 40th Ed. Angelika Taschen / Copertă tare
common.buy 118 lei
Bauhaus. Updated Edition 1919 - 1933 Magdalena Droste / Copertă tare
common.buy 114 lei
Ultimate Collector Cars C&P FIELL / Copertă tare
common.buy 1.207 lei

Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the end of the millennium. At once a history of continental cuisine and a sprawling survey of graphic styles, Menu Design in Europe satisfies the craving for foodies and design enthusiasts alike. The dominance of French cuisine provided the template for the culinary delights that spread throughout (and beyond) the continent. As restaurants and dining experiences increased in the 19th century, the need for a more formal presentation of available items resulted in a range of printed menus that could be both extravagant and simple. The 1891 menu from Paris's Le Grand Vefour, with its intricate die-cut design, evokes a bustling Belle Epoque bistro, while the 1932 menu from London's Royal Palace Hotel transports you to the bar at a spirited, Jazz Age nightspot. On the opposite side of the design spectrum, the menu for the mid-century Lasserre restaurant expresses a surrealistic simplicity. A range of stylistic decades is represented, from masterpieces of Art Nouveau and Art Deco to the graphic appropriations of the German Democratic Republic. Also showcased are the Michelin awarded restaurants of the celebrity chef–era and rarities such as a German military menu from World War II. More than just bills of fare, these menus often represent a memorable dining experience, at times being presented with as much care and attention to detail as the meal itself. So, although one cannot sit in La Tour D'Argent in 1952 and sample its famous duck dish Le Caneton Tour d'Argent, we can surely imagine what it was like when looking at the waterfowl-themed illustration displaying the night's offerings. Featuring an essay by graphic design historian Steven Heller and captions by leading ephemerist and antiquarian book dealer Marc Selvaggio, Menu Design In Europe features menus from leading collectors and institutions, providing a sumptuous visual banquet and historical document of two centuries of culinary traditions.

Informații despre carte

Titlu complet Menu Design in Europe
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2022
Număr pagini 448
EAN 9783836578738
Codul Libristo 38406393
Editura Taschen GmbH
Greutatea 3502
Dimensiuni 326 x 265 x 45
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Art & Science of Foodpairing Peter Coucquyt / Copertă tare
common.buy 206 lei
top
1000 Chairs Charlotte Fiell / Copertă tare
common.buy 95 lei
top
Logo Modernism Jens Müller / Copertă tare
common.buy 278 lei
top
Animal, Exploring the Zoological World James Hanken / Copertă tare
common.buy 250 lei
top
The Book of Symbols Archive for Research in Archetypal Symbolism / Copertă tare
common.buy 165 lei
top
Pop Art Klaus Honnef / Copertă tare
common.buy 72 lei
top reduceri
Berlin in the 1920s TASCHEN / Copertă tare
common.buy 61 lei
top
Aalto Louna Lahti / Copertă tare
common.buy 80 lei
reduceri
Zaha Hadid Philip Jodidio / Copertă tare
common.buy 69 lei
Let's Eat Paris / Copertă tare
common.buy 166 lei
Flower, Exploring the World in Bloom Anna Pavord / Copertă tare
common.buy 232 lei
M.C. Escher Jutta Hendricks / Copertă tare
common.buy 86 lei
Kandinsky Hajo Duchting / Copertă tare
common.buy 72 lei
Japanese Garden Sophie Walker / Copertă tare
common.buy 323 lei
Italian Bakery The Silver Spoon Kitchen / Copertă tare
common.buy 209 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo