Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Uchi Tyson Cole
Codul Libristo: 04873972
Editura University of Texas Press, februarie 2011
For chef Tyson Cole, sushi has always been more than just food; it's an expression of his love and r... Descrierea completă
? points 114 b
256 lei -10 %
230 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Cat Box PRINCETON ARCHITECTU / Carte broșată
common.buy 81 lei
top
Oxford Handbook of Anaesthesia Rachel Freedman / Carte broșată
common.buy 239 lei
top
Six of Crows Leigh Bardugo / Carte broșată
common.buy 52 lei
top
Fiesta Ernest Hemingway / Carte broșată
common.buy 48 lei
top
Collected Poems 1909-1962 T S Eliot / Carte broșată
common.buy 94 lei
top
An Introduction to Statistical Learning Gareth James / Copertă tare
common.buy 707 lei
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 157 lei
Flowers of Evil Charles Baudelaire / Carte broșată
common.buy 59 lei
Noma René Redzepi / Copertă tare
common.buy 268 lei
Disney Book of Maps / Copertă tare
common.buy 88 lei
Letters to My Son Lea Redmond / Copertă tare
common.buy 64 lei
Marcel the Shell with Shoes on Jenny Slate / Copertă tare
common.buy 88 lei
Asian Pickles Karen Solomon / Copertă tare
common.buy 90 lei
Ana Ros Kaja Sajovic / Copertă tare
common.buy 322 lei
Pocket Oracle and Art of Prudence Baltasar Gracián / Carte broșată
common.buy 59 lei

For chef Tyson Cole, sushi has always been more than just food; it's an expression of his love and respect for Japanese culture. Having now devoted more than a decade of his life to the skill, art, and discipline of being a sushi chef, Cole's sole purpose is simple: to create the perfect bite. Cole delivers that perfect bite every day at Uchi, his Austin restaurant. Since 2003, Uchi has received national acclaim for stretching beyond the borders of traditional Japanese sushi. "Ingredients and flavours from all over the world are easily accessible now," Cole says. "The cuisine I create is playfully multicultural, mixing the Japanese tradition with tastes that inspire me." Uchi's prominence in the evolution of Japanese cuisine has garnered the restaurant four James Beard Award nominations, as well as a spot for Cole on Food and Wine magazine's list of "Best New Chefs." With their first cookbook, the team at Uchi invites sushi lovers and novices alike to explore their gastronomic boundaries with some of the restaurant's most celebrated recipes: a crisp melon gazpacho adorned with luscious morsels of poached lobster, for instance, or the polenta custard, corn sorbet, and corn milk dessertoa blissful homage to summer corn. Uchi: The Cookbook also presents the story of Tyson Cole, from dishwasher to restaurant owner; an account of the current state of American sushi; and a primer on the ins and outs of this sophisticated, yet artful cuisine.

Informații despre carte

Titlu complet Uchi
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 276
EAN 9780292771291
ISBN 0292771290
Codul Libristo 04873972
Greutatea 1478
Dimensiuni 216 x 254 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo