Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Note-by-Note Cooking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Note-by-Note Cooking Herve This
Codul Libristo: 04559076
Editura Columbia University Press, octombrie 2014
Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraint... Descrierea completă
? points 71 b
148 lei -4 %
141 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 216 lei
top
Mythos Stephen Fry / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Heston Blumenthal at Home Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 261 lei
top
Eleven Madison Park: The Next Chapter Daniel Humm / Copertă tare
common.buy 313 lei
top
No Boundary Ken Wilber / Carte broșată
common.buy 76 lei
top
Box Marc Levinson / Carte broșată
common.buy 96 lei
Nordic Cookbook Magnus Nilsson / Copertă tare
common.buy 187 lei
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 313 lei
Day at elBulli Ferran Adria / Copertă tare
common.buy 318 lei
Mugaritz Aduriz Andoni Luis / Copertă tare
common.buy 353 lei
Simply Scandinavian / Copertă tare
common.buy 142 lei
50 Fabulous Knit Stitches Rita Weiss / Carte broșată
common.buy 88 lei
Fast Guys, Rich Guys, and Idiots Sam Moses / Carte broșată
common.buy 110 lei
German Battleships 1914-18 Gary Staff / Carte broșată
common.buy 83 lei

Note-by-Note Cooking is a landmark in the annals of gastronomy, liberating cooks from the constraints of traditional ingredients and methods through the use of pure molecular compounds. 1-Octen-3-ol, which has a scent of wild mushrooms; limonene, a colorless liquid hydrocarbon that has the smell of citrus; sotolon, whose fragrance at high concentrations resembles curry and at low concentrations, maple syrup or sugar; tyrosine, an odorless but flavorful amino acid present in cheese -- these and many other substances, some occurring in nature, some synthesized in the laboratory -- make it possible to create novel tastes and flavors in the same way that elementary sound waves can be combined to create new sounds. Note-by-note cooking promises to add unadulterated nutritional value to dishes of all kinds, actually improving upon the health benefits of so-called natural foods. Cooking with molecular compounds will be far more energy efficient and environmentally sustainable than traditional techniques of cooking. This new way of thinking about food heralds a phase of culinary evolution on which the long-term survival of a growing human population depends. Herve This clearly explains the properties of naturally occurring and synthesized compounds, dispels a host of misconceptions about the place of chemistry in cooking, and shows why note-by-note cooking is an obvious -- and inevitable -- extension of his earlier pioneering work in molecular gastronomy. An appendix contains a representative selection of recipes, vividly illustrated in color.

Informații despre carte

Titlu complet Note-by-Note Cooking
Autor Herve This
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 272
EAN 9780231164863
ISBN 0231164866
Codul Libristo 04559076
Greutatea 480
Dimensiuni 205 x 163 x 23
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo