Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Codul Libristo: 01391976
Editura Springer, Berlin, noiembrie 1996
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Descrierea completă
? points 488 b
983 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Glucose Revolution Jessie Inchauspé / Carte broșată
common.buy 77 lei
top
Expecting Better Emily Oster / Carte broșată
common.buy 59 lei
top
Sensor Junji Ito / Copertă tare
common.buy 88 lei
top
Short Stories in Italian for Intermediate Learners Olly Richards / Carte broșată
common.buy 65 lei
top
Complete Novels of Jane Austen Jane Austen / Carte broșată
common.buy 119 lei
top
Glasshouse Greenhouse India Hobson / Copertă tare
common.buy 134 lei
Ascendance of a Bookworm: Part 1 Volume 1 Miya Kazuki / Carte broșată
common.buy 70 lei
Art: The Whole Story Stephen Farthing / Carte broșată
common.buy 137 lei
Penguin Book of Japanese Short Stories Haruki Murakami / Copertă tare
common.buy 131 lei
Hush Tarot Jeremy Hush / Cărți
common.buy 106 lei
Classical Guitar Anthology Hal Leonard Corp / Carte
common.buy 121 lei
Funny Stories For 7 Year Olds Helen Paiba / Carte broșată
common.buy 39 lei
Mein schwules Auge 17 / My Gay Eye Fedya Ily / Carte broșată
common.buy 103 lei
Media Hot and Cold / Carte broșată
common.buy 184 lei
Forgiveness Work / Carte broșată
common.buy 195 lei

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informații despre carte

Titlu complet Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 1997
Număr pagini 365
EAN 9780751403466
ISBN 0751403466
Codul Libristo 01391976
Greutatea 721
Dimensiuni 155 x 235 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo