Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk B.A. Law
Codul Libristo: 02179821
Editura Springer, Berlin, februarie 2012
This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information... Descrierea completă
? points 488 b
989 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Urban Watercolor Sketching Felix Scheinberger / Carte broșată
common.buy 103 lei
top
Art of Deus Ex Universe Paul Davies / Copertă tare
common.buy 175 lei
Anime Chef Cookbook Nadine Estero / Copertă tare
common.buy 113 lei
Of Blood and Fire Ryan Cahill / Copertă tare
common.buy 196 lei
Motherhood / Carte broșată
common.buy 86 lei
Her Dark Wings / Carte broșată
common.buy 44 lei
Cook You Want to Be / Copertă tare
common.buy 149 lei
Routledge Companion to Medieval Warfare Jim Bradbury / Carte broșată
common.buy 296 lei
curând
Crimson and Bone Marina Fiorato / Carte broșată
common.buy 88 lei
Kommunikations-Controlling mit der Balanced Scorecard Susanne Laberenz / Carte broșată
common.buy 460 lei
L'Echelle Des Moines Guigues II Le Chartreux / Carte broșată
common.buy 91 lei
German Professions, 1800-1950 Geoffrey Cocks / Copertă tare
common.buy 1.598 lei
Real Voices Philip Davis / Carte broșată
common.buy 653 lei
Schwarzbuch Agrargemeinschaften Alexandra Keller / Carte broșată
common.buy 85 lei
Meditaciones sobre la verdad última Consuelo Martín Pérez / Carte broșată
common.buy 54 lei

This new edition follows the successful structure of the first edition bringing together information on a wide range of fermented dairy products. It takes particular account of the profound influence that modern biotechnological sciences are having on the traditional biotechnology of dairy fermentations. For example, the taxonomy of lactic acid bacteria and of dairy pathogenic bacteria has been revolutionized in the past decade by the adoption of molecular biology techniques. Another important feature is the inclusion of a new chapter on the sensory evaluation of dairy flavors. This is a book for dairy scientists and technologists, both industrial and academic, particularly food chemists, dairy microbiologists and biotechnologists. It will also be an essential reference source for those in product development, processing and marketing, as well as regulatory officials in dairy companies and government laboratories.

Informații despre carte

Titlu complet Microbiology and Biochemistry of Cheese and Fermented Milk
Autor B.A. Law
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 365
EAN 9781461284277
ISBN 1461284279
Codul Libristo 02179821
Greutatea 593
Dimensiuni 154 x 236 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo