Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan
Codul Libristo: 01401995
Editura John Wiley and Sons Ltd, februarie 2013
Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the l... Descrierea completă
? points 646 b
1.299 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Bungo Stray Dogs, Vol. 4 Kafka Asagiri / Carte broșată
common.buy 61 lei
Study Guide to accompany Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft 3rd Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 233 lei
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Copertă tare
common.buy 622 lei
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Carte broșată
common.buy 719 lei
How to Make Frozen Yogurt Nicole Weston / Carte broșată
common.buy 48 lei
Technology of Cheesemaking 2e Barry A. Law / Copertă tare
common.buy 1.514 lei
Milk Processing Technology / Copertă tare
common.buy 742 lei
Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio / Carte broșată
common.buy 324 lei
Monetary Policy Peter Bofinger / Copertă tare
common.buy 1.676 lei
Sacred Legacies Denise Linn / Carte broșată
common.buy 93 lei
Dairy Ingredients for Food Processing Ramesh C. Chandan / Copertă tare
common.buy 1.654 lei
Selected Correspondence, 1924-1949 (CW29) Eric Voegelin / Copertă tare
common.buy 540 lei

Melding the hands-on experience of producing yogurt and fermented milks over four decades with the latest in scientific research in the dairy industry, editor Chandan and his associate editors have assembled experts worldwide to writeManufacturing Yogurt and Fermented Milks, 2nd Edition. This one-of-a-kind resource gives a complete description of the manufacturing stages of yogurt and fermented milks from the receipt of raw materials to the packaging of the products.§Information is conveniently grouped under four categories:§Basic background--History and consumption trends, milk composition characteristics, dairy processing principles, regulatory requirements, laboratory analysis, starter cultures, packaging, and more§Yogurt manufacture--Fruit preparations and flavoring materials, ingredients, processing principles, manufacture of various yogurt types, plant cleaning and sanitizing, quality assurance, and sensory analysis§Manufacture of fermented milks--Procedure, packaging and other details for more than ten different types of products§Health benefits--Functional foods, probiotics, disease prevention, and the health attributes of yogurt and fermented milks§All manufacturing processes are supported by sound scientific, technological, and engineering principles.

Informații despre carte

Titlu complet Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 496
EAN 9781119967088
ISBN 1119967082
Codul Libristo 01401995
Greutatea 1092
Dimensiuni 244 x 179 x 28
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo