Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation Ettore Baglio
Codul Libristo: 02684252
This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It... Descrierea completă
? points 161 b
325 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Good Egg Jory John / Carte broșată
common.buy 44 lei
curând
Lamborghini Antonio Ghini / Copertă tare
common.buy 593 lei
Sensory Evaluation of Dairy Products Stephanie Clark / Copertă tare
common.buy 625 lei
Chemistry of Food, Second Edition Jan Velisek / Carte broșată
common.buy 722 lei
Manufacturing Yogurt and Fermented Milks 2e Ramesh C. Chandan / Copertă tare
common.buy 1.305 lei
Lets Make Yogurt / Carte broșată
common.buy 88 lei
Advances in Computers Atif Memon / Copertă tare
common.buy 1.163 lei
Brussels Andre Vries / Carte broșată
common.buy 80 lei

This Brief reviews the chemistry behind the production of yoghurt through acidification of milk. It quantifies the changes in physical and chemical properties of yoghurt during fermentation with microbial organisms (such as Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus). It has been found that this symbiosis has an optimal development at a temperature of ca. 45°C with the transformation of lactose into lactic acid and small amounts of acetaldehyde, diacetyl and volatile acids. This Brief explains the chemical and physical results of the fermentation process, such as precipitation of proteins and the acid coagulation of milk with a clot formation in the final semi-solid mass. The Brief sheds light on the accomplishments of the fermenting organisms: they are responsible for the biochemical reactions of carbohydrate metabolism, proteolysis, lipolysis and flavour production in the process of yoghurt production. It also briefly reviews formulations and food additives used in the modern yoghurt producing industry. §

Informații despre carte

Titlu complet Chemistry and Technology of Yoghurt Fermentation
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2014
Număr pagini 57
EAN 9783319073767
ISBN 3319073761
Codul Libristo 02684252
Greutatea 118
Dimensiuni 151 x 240 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo