Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte HACCP Merle D. Pierson
Codul Libristo: 06797702
Editura Springer-Verlag New York Inc., octombrie 2012
The Institute of Food Technologists (1FT) sponsors each year a two-day short course that covers a to... Descrierea completă
? points 161 b
320 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Fine Art of Paper Flowers, The Tiffanie Turner / Copertă tare
common.buy 117 lei
reduceri
Time to Eat NADIYA HUSSAIN / Copertă tare
common.buy 96 lei
American Dirt Jeanine Cummins / Carte broșată
common.buy 121 lei
Nexus Ramez Naam / Carte broșată
common.buy 73 lei
HACCP S. Mortimore / Carte broșată
common.buy 575 lei
Spot's Tractor Eric Hill / Cărți pliante
common.buy 53 lei
Easy HACCP / Carte broșată
common.buy 89 lei
HACCP Sara Mortimore / Copertă tare
common.buy 689 lei
Monster Porn Kj Moore / Carte broșată
common.buy 42 lei
Easy HACCP / Copertă tare
common.buy 124 lei
Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe / Carte broșată
common.buy 320 lei
Encyclopedia of Food Safety Yasmine Motarjemi / Copertă tare
common.buy 8.179 lei
Israel Daniel Gordis / Copertă tare
common.buy 154 lei
International Pocket Guide for HACCP Asadi Jahangir Asadi / Copertă tare
common.buy 189 lei
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Carte broșată
common.buy 355 lei

The Institute of Food Technologists (1FT) sponsors each year a two-day short course that covers a topic of major importance to the food industry. "Hazard Analysis and Critical Control Points" was the title for the short course which was held May 31-June 1, 1991, immediately prior to the 51st Annual 1FT Meeting. These short courses have been published as a proceedings in previous years; however, the current and future importance of the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) system prompted publication of the 1991 short course as a book. This book is designed to serve as a reference on the principles and application of HACCP for those in quality control/assurance, technical man agement, education and related areas who are responsible for food safety man agement. The National Advisory Committee on Microbiological Criteria for Foods (NACMCF) published in November 1989 a pamphlet titled "HACCP Principles for Food Production" (Appendix A). This document dealt with HACCP as applied to the microbiological safety of foods; however, the principles can be modified to apply to chemical, physical and other hazards in foods. The principles rec ommended by the NACMCF have been widely recognized and adopted by the food industry and regulatory agencies. Implementation of these principles pro vides a proactive, preventive system for managing food safety. HACCP should be applied at all stages of the food system, from production to consumption.

Informații despre carte

Titlu complet HACCP
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 212
EAN 9781468488203
ISBN 1468488201
Codul Libristo 06797702
Greutatea 355
Dimensiuni 155 x 235 x 13
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo