Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Microbiology Michael P. Doyle
Codul Libristo: 22527939
Editura American Society for Microbiology, iunie 2019
Since its introduction in 1997, the purpose of Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers has bee... Descrierea completă
? points 545 b
1.079 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


Food Processing Technology P.J. Fellows / Copertă tare
common.buy 677 lei

Since its introduction in 1997, the purpose of Food Microbiology: Fundamentals and Frontiers has been to serve as an advanced reference that explores the breadth and depth of food microbiology. Thoroughly updated, the new Fifth Edition adds coverage of the ever-expanding tool chest of new and extraordinary molecular methods to address many of the roles that microorganisms play in the production, preservation, and safety of foods. Sections in this valuable reference cover material of special significance to food microbiology such as: * stress response mechanisms, spores, and the use of microbiological criteria and indicator organisms * commodity-oriented discussion of types of microbial food spoilage and approaches for their control * the major foodborne pathogens, including diseases, virulence mechanisms, control measures, and up-to-date details on molecular biology techniques * state-of-the-science information on food preservation approaches, including natural antimicrobials and the use of bacteriophages in controlling foodborne pathogens * beneficial microbes used in food fermentations and to promote human and animal health * updated chapters on current topics such as antimicrobial resistance, predictive microbiology, and risk assessment This respected reference provides up-to-the-minute scientific and technical insights into food production and safety, readily available in one convenient source.

Informații despre carte

Titlu complet Food Microbiology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2019
Număr pagini 1100
EAN 9781555819965
ISBN 1555819966
Codul Libristo 22527939
Greutatea 2528
Dimensiuni 290 x 229 x 40
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
French Patisserie Ecole Ferrandi / Copertă tare
common.buy 255 lei
Women, Food and Hormones Sara Gottfried / Carte broșată
common.buy 98 lei
Food Safety - The Science of Keeping Food Safe 2e Ian C. Shaw / Carte broșată
common.buy 440 lei
Molecular Biology Craig / Carte broșată
common.buy 395 lei
Jamie's Food Tube: The Pasta Book Gennaro Contaldo / Carte broșată
common.buy 58 lei
Helium Rudy Francisco / Carte broșată
common.buy 76 lei
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Copertă tare
common.buy 256 lei
Immunity Food Fix Cookbook Sarah Steffens / Carte broșată
common.buy 115 lei
Food Microbiology Thomas J. Montville / Copertă tare
common.buy 697 lei
Texture Techniques for Winning Watercolors Ray Hendershot / Copertă tare
common.buy 341 lei
Foundations in Microbiology [With Access Code] Kathleen Park Talaro / Copertă tare
common.buy 1.758 lei
Gram-Positive Pathogens Third Edition Vincent A. Fischetti / Copertă tare
common.buy 976 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo