Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods Manbir Singh
Codul Libristo: 16338620
Editura LAP Lambert Academic Publishing, noiembrie 2016
Fermented food products make up a signi cant part of diet in developing and developed nations. These... Descrierea completă
? points 133 b
293 lei -9 %
265 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Imagine Me Tahereh Mafi / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Midnight Sun Stephenie Meyer / Carte broșată
common.buy 52 lei
top
Classroom of the Elite (Manga) Vol. 1 Syougo Kinugasa / Carte broșată
common.buy 67 lei
top
Core Radiology Ellen X. Sun / Carte broșată
common.buy 962 lei
Timothy Keller / Copertă tare
common.buy 115 lei
Toyota Land Cruiser Automotive Repair Manual Jeff Kibler / Carte broșată
common.buy 228 lei
Food Microbiology Michael P. Doyle / Copertă tare
common.buy 1.074 lei
Lonely Planet Cyprus Lonely Planet / Carte broșată
common.buy 146 lei
IELTS Express Upper-Intermediate Workbook + Audio CD Richard Howells / Copertă tare
common.buy 170 lei
Pharmaceutical Product Development Vandana B. Patravale / Carte broșată
common.buy 337 lei
curând
"Titanic" Bruce Beveridge / Copertă tare
common.buy 189 lei
Stories About Jim D Brown / Carte broșată
common.buy 69 lei
Lord, Heal Our Land: A Call to Prayer for America David O. Dykes / Carte broșată
common.buy 73 lei

Fermented food products make up a signi cant part of diet in developing and developed nations. These act as vehicles of health promoting metabolites and probiotic organisms. These are currently being promoted to prevent or cure a range of diseases from obesity to cancer.In Food Fermentation Technology, growth and metabolic activities of microorganisms are utilized for the preservation and transformation of food materials. The metabolites of fermenting microorganisms inhibit growth of pathogenic and spoilage causing microorganisms which extends their shelf life. Fermentation introduces characteristic aroma, avor, texture, and nutritional pro le into food, besides removing anti-nutritional factors and toxins.Traditional food fermentation processes can be lactic acid, fungal or alkaline fermentations which produce fermented foods such as Yogurt, Saurekraut, kimchi, meat sausages etc. Many fermented foods are highly nutritional and have anti-aging and anticancer properties.

Informații despre carte

Titlu complet Fermentation Process & Microbiology of Fermented Foods
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2017
Număr pagini 140
EAN 9783659820960
Codul Libristo 16338620
Greutatea 227
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo