Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Emerging Technologies in Meat Processing

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Emerging Technologies in Meat Processing Enda Cummins
Codul Libristo: 09356705
Editura John Wiley & Sons Inc, decembrie 2016
Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on... Descrierea completă
? points 589 b
1.185 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Sensory Analysis for the Development of Meat Products Jose Rodriguez / Carte broșată
common.buy 1.051 lei
Motiverende Gespreksvoering Voor Sociaalagogisch Werk Michaela Van Der Veen / Copertă tare
common.buy 191 lei
Food Formulation / Copertă tare
common.buy 1.031 lei
Kognitive Grundlagen lexikalischer Hierarchien Wiltrud Mihatsch / Copertă tare
common.buy 1.171 lei
Protein Phosphorylation and Meat Quality Xin Li / Copertă tare
common.buy 1.040 lei
O cuidado de si de enfermeiras e enfermeiros pos-graduandos Sulsbach Patricia / Carte broșată
common.buy 214 lei
Edited Version of A Black Notebook Jessica Applegate / Carte broșată
common.buy 64 lei
Sozialer Wandel in Den Neuen Bundeslandern Peter Schober / Carte broșată
common.buy 353 lei
Singled Out Nikki Derouin / Carte broșată
common.buy 49 lei
Bundu, the Beat & Beyond Lloyd / Copertă tare
common.buy 212 lei
Meat Processing Technology - an Overview Preetha Palanisamy / Carte broșată
common.buy 192 lei

Meat is a global product, which is traded between regions, countries and continents. The onus is on producers, manufacturers, transporters and retailers to ensure that an ever-demanding consumer receives a top quality product that is free from contamination. With such a dynamic product and market place, new innovative ways to process, package and assess meat products are being developed. With ever increasing competition and tighter cost margins, industry has shown willingness to engage in seeking novel innovative ways of processing, packaging and assessing meat products while maintaining quality and safety attributes. This book provides a comprehensive overview on the application of novel processing techniques. It represents a standard reference book on novel processing, packaging and assessment methods of meat and meat products. It is part of the IFST Advances in Food Science book series.

Informații despre carte

Titlu complet Emerging Technologies in Meat Processing
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2016
Număr pagini 448
EAN 9781118350683
ISBN 1118350685
Codul Libristo 09356705
Greutatea 1010
Dimensiuni 329 x 179 x 26
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo