Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

El jamón ibérico : de la dehesa al paladar

Limba spaniolăspaniolă
Carte Carte broșată
Carte El jamón ibérico : de la dehesa al paladar Jesús Ventanas Barroso
Codul Libristo: 13151233
Editura Mundi-Prensa Libros, S.A., decembrie 2005
libro es satisfacer la creciente demanda de información y conocimientos que tanto dentro del sector,... Descrierea completă
? points 99 b
198 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Professional Charcuterie John Kinsella / Copertă tare
common.buy 428 lei
reduceri
JAMON IBERICO Y SERRANO / Carte broșată
common.buy 135 lei
Jamón, Jamón PILAR CARRIZOSA / Carte broșată
common.buy 88 lei
El Jamón y su Corte MAXIMILIANO PORTES / Carte broșată
common.buy 78 lei
El arte del jamón / Carte broșată
common.buy 179 lei
Bellota-Bellota Philippe Poulachon / Copertă tare
common.buy 256 lei
Fisiologia del gusto Anthelme Brillat Savarin / Carte broșată
common.buy 81 lei

libro es satisfacer la creciente demanda de información y conocimientos que tanto dentro del sector, como desde el público en general, se solicita sobre el jamón Ibérico, y que ninguna publicación ha atendido hasta ahora, abarcando todos los eslabones de necesidad por parte del sector productor de difundir no sólo las excelencias organolépticas y las características saludables del producto, sino también que cuenta actualmente con unas instalaciones modélicas que permiten garantizar la higiene y el control del jamón; eso sí, respetando las pautas tradicionales de producción. Asimismo, el conocer pormenorizadamente los mecanismos por los que, paso a paso, el pernil se transforma en verdadera exquisitez, el jamón autor, Jesús Ventanas, es, desde 1990, Catedrático de Tecnología de Alimentos en la Facultad de Veterinaria de Cáceres, donde desarrolla una intensa actividad científica y académica orientada hacia el estudio de la Bioquímica y la Tecnología de los productos cárnicos

Informații despre carte

Titlu complet El jamón ibérico : de la dehesa al paladar
Limba spaniolă
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2006
Număr pagini 146
EAN 9788484762706
ISBN 848476270X
Codul Libristo 13151233
Greutatea 325
Dimensiuni 140 x 240
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo