Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Preserving the Japanese Way

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Preserving the Japanese Way Nancy Singleton Hachisu
Codul Libristo: 05152444
Editura Andrews McMeel Publishing, august 2015
Preserving the Japanese Way offers an easy to understand road map for preserving fruits, vegetables,... Descrierea completă
? points 112 b
270 lei -18 %
220 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 177 lei
top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 171 lei
top reduceri
The Flavor Matrix James Briscione / Copertă tare
common.buy 143 lei
top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 170 lei
top
Japanese Cooking: A Simple Art Shizuo Tsuji / Copertă tare
common.buy 198 lei
top
Salumi Michael Ruhlman / Carte
common.buy 211 lei
top
Japan, The Cookbook Nancy Singleton Hachisu / Copertă tare
common.buy 245 lei
top
Kansha Elizabeth Andoh / Copertă tare
common.buy 157 lei
Japanese Pickled Vegetables Machiko Tateno / Carte broșată
common.buy 88 lei
Washoku Elizabeth Andoh / Copertă tare
common.buy 177 lei
The Complete Robuchon Joel Robuchon / Copertă tare
common.buy 218 lei
Sushi Chef: Sukiyabashi Jiro Shinzo Satomi / Copertă tare
common.buy 116 lei
Simply Ramen Amy Kimoto-Kahn / Copertă tare
common.buy 108 lei
Salt Sugar Smoke Diana Henry / Copertă tare
common.buy 170 lei

Preserving the Japanese Way offers an easy to understand road map for preserving fruits, vegetables, and fish through a non-scientific, farm- or fisherman-centric approach. Backdrop to the 80 recipes outlined in this book, are the producers and the artisanal products used to make these salted and fermented foods. The arresting photos of the barrel maker, fish sauce producer, artisanal vinegar company, 200 hundred-year-old sake producer, and traditional morning pickle markets with wrinkled grandmas still selling their wares document an authentic view of the inner circle of Japanese life. Recipe methods range from the ultra-traditional: Umeboshi (Salt-Dried Sour Plums, Takuan (Rice Bran Fermented Dried Daikon), and Hakusai (Salt-Fermented Cabbage; to the modern: Shoyu Koji Zucchini Coins, Turnips Pickled in Plum Vinegar, and Melon in Sake Lees. Preserving with Salt & Koji also introduces and demystifies one of the most fascinating ingredients to hit the food scene in a decade: koji. Koji is neither new, nor unusual in the landscape of Japan fermentation but it has quickly become a cult favourite for quick pickling or marinades. Preserving the Japanese Way is a book about community, seasonality as the root of preserved food, and ultimately about why community and seasonality are relevant in our lives today.

Informații despre carte

Titlu complet Preserving the Japanese Way
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 400
EAN 9781449450885
ISBN 1449450881
Codul Libristo 05152444
Greutatea 1468
Dimensiuni 253 x 215 x 41
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Copertă tare
common.buy 220 lei
top
Quantum Physics for Babies Chris Ferrie / Cărți pliante
common.buy 47 lei
top
Farmhouse Culture Guide to Fermenting Kathryn Lukas / Copertă tare
common.buy 158 lei
top
The Art of Japanese Joinery Kiyosi Seike / Carte broșată
common.buy 123 lei
top
Koji Alchemy Rich Shih / Copertă tare
common.buy 158 lei
top
The All New Ball Book of Canning and Preserving Ball Home Canning Test Kitchen / Carte broșată
common.buy 115 lei
top
Elder Scrolls: The Official Cookbook Chelsea Monroe-Cassel / Copertă tare
common.buy 142 lei
top
Momofuku David Chang / Copertă tare
common.buy 153 lei
top
Artisan Sourdough Made Simple Emilie Raffa / Carte broșată
common.buy 111 lei
top
The Book of Miso: Savory Fermented Soy Seasoning William Shurtleff / Carte broșată
common.buy 108 lei
Japanese Woodworking Tools Toshio Odate / Carte broșată
common.buy 123 lei
Art of Rogue One: A Star Wars Story Josh Kushins / Copertă tare
common.buy 198 lei
The Big Book of Kombucha Hannah Crum / Copertă tare
common.buy 165 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo