Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Edible Nanostructures

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Edible Nanostructures Alejandro G. Marangoni
Codul Libristo: 05135428
Editura Royal Society of Chemistry, octombrie 2014
Food Scientists have been teaching the subject in the same way for the past fifty years. This book t... Descrierea completă
? points 334 b
672 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


No. 6, Volume One Atsuko Asano / Carte broșată
common.buy 51 lei
Bring the War Home Kathleen Belew / Carte broșată
common.buy 96 lei
Vánoční svařáček pro duši Danka Šárková / Copertă tare
common.buy 43 lei
Discovering Mathematics: Workbook 2B Victor Chow / Carte broșată
common.buy 57 lei
Powder to Bulk PEP (Professional Engineering Publishers) / Copertă tare
common.buy 3.021 lei
Ćwiczenia grafomotoryczne dla klas IV-VIII Boksa Ewa / Carte broșată
common.buy 40 lei
Vocabulary Learning Strategies and Foreign Language Acquisition Visnja Pavicic Takac / Carte broșată
common.buy 247 lei
What is a Living Thing? Bobbie Kalman / Carte broșată
common.buy 56 lei
Baking and Bakeries H. Müller / Carte broșată
common.buy 46 lei
Politics in America 2014 CQ Roll Call / Copertă tare
common.buy 1.143 lei

Food Scientists have been teaching the subject in the same way for the past fifty years. This book therefore aims to modernise the coverage of the subject, bringing it in line with the recent and extensive developments in Materials Science; in particular, the field of supramolecular chemistry of food components has been generally overlooked in textbooks. Edible Nanostructures will summarise developments in the areas of protein aggregation and gelation, starch crystallography, emulsions, and fat crystal network nanostructure and microstructure, addressing their functionalities in food. Each chapter offers both the qualitative view and a basic quantitative treatment of the area, including basic models used to describe structure and its relationship to functionality, if they exist. This is the first book on nanostructures in foods, and is suitable as a textbook for undergraduate students in Chemistry, Physics and Food Science.

Informații despre carte

Titlu complet Edible Nanostructures
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2014
Număr pagini 328
EAN 9781849738958
ISBN 1849738955
Codul Libristo 05135428
Greutatea 642
Dimensiuni 241 x 166 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo