Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Coffee

Carte Coffee R. J. Clarke
Codul Libristo: 02185598
Editura Springer, octombrie 2011
The term 'coffee' comprises not only the consumable beverage obtained by extracting roasted coffee w... Descrierea completă
? points 401 b
790 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Howl, Kaddish and Other Poems Allen Ginsberg / Carte broșată
common.buy 50 lei
top
Llewellyn Tarot Anna-Marie Ferguson / Cărți
common.buy 137 lei
Buyology Martin Lindstrom / Carte broșată
common.buy 66 lei
120 Days Of Sodom Markýz de Sade / Carte broșată
common.buy 97 lei
Lego Mindstorms Nxt 2.0 Discovery Book Laurens Valk / Carte broșată
common.buy 137 lei
Grey Eminence Aldous Huxley / Carte broșată
common.buy 58 lei
Espresso Coffee V Illy / Copertă tare
common.buy 622 lei
Fairy Tales Hans Christian Andersen / Copertă tare
common.buy 86 lei
Coffee R. J. Clarke / Carte broșată
common.buy 919 lei
Vampire Zero David Wellington / Carte broșată
common.buy 47 lei
Advances in Nutritional Research / Carte broșată
common.buy 623 lei
Springer Handbook of Marine Biotechnology Se-Kwon Kim / Copertă tare
common.buy 1.964 lei
Coffee M.N. Clifford / Carte broșată
common.buy 751 lei

The term 'coffee' comprises not only the consumable beverage obtained by extracting roasted coffee with hot water, but also a whole range of intermediate products starting from the freshly harvested coffee cherries. Green coffee beans are, however, the main item of international trade (believed second in importance only to oiI), for processing into roasted coffee, instant coffee and other coffee products, prepared for local consumers. The scientific and technical study of coffee in its entirety therefore involves a wide range of scientific disciplines and practical skills. It is evident that green coffee is a natural product of great compositional complexity, and this is even more true for coffee products deriving from the roasting of coffee. The present volume on the chemistry of coffee seeks to provide the re ader with a full and detailed synopsis of present knowledge on the chemical aspects of green, roasted and instant coffee, in a way which has not been attempted before, that is, within the confines of a single volume solely devoted to the subject. Each chapter is directed towards a separate generic group of constituents known to be present, ranging individually over carbohydrate, nitrogenous and lipid components, not forgetting the important aroma components of roasted coffee, nor the water present and its significance, together with groups of other important components.

Informații despre carte

Titlu complet Coffee
Autor R. J. Clarke
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 306
EAN 9789401086936
ISBN 9401086931
Codul Libristo 02185598
Editura Springer
Greutatea 476
Dimensiuni 152 x 229 x 17
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo