Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Coffee

Carte Coffee R. J. Clarke
Codul Libristo: 02185327
Editura Springer, septembrie 2011
The present volume, Volume 2 in this planned series on coffee, deals with processing and follows on... Descrierea completă
? points 460 b
910 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top curând
Face Paint Lisa Eldridge / Copertă tare
common.buy 126 lei
top
Born a Crime Trevor Noah / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
CompTIA Security+ Study Guide / Carte broșată
common.buy 231 lei
Freakonomics Revised and Expanded Edition Stephen J. Dubner / Carte broșată
common.buy 73 lei
Fungi of Temperate Europe Thomas Laessoe / Copertă tare
common.buy 861 lei
Hellboy Omnibus Volume 1: Seed Of Destruction Mike Mignola / Carte broșată
common.buy 126 lei
They Wish They Were Us Jessica Goodman / Carte broșată
common.buy 60 lei
Craft and Science of Coffee Britta Folmer / Copertă tare
common.buy 643 lei
Let Them Eat Chaos KATE TEMPEST / Carte broșată
common.buy 66 lei
Big Black Book of Sex Positions Jennifer Baritchi / Copertă tare
common.buy 109 lei
Hitler: Volume I Volker Ullrich / Carte broșată
common.buy 116 lei
Romance of the Grail Joseph Campbell / Copertă tare
common.buy 132 lei
Roasting, Brewing and More Stella Perry / Carte broșată
common.buy 84 lei

The present volume, Volume 2 in this planned series on coffee, deals with processing and follows on naturally from the first volume on the chemistry of coffee, which described its numerous constituents in the green (raw) and various product forms. We have already remarked that coffee has great compositional complex ity, and this complexity of understanding extends when we come to that is, the many processes involved in the roasting consider its processing; of green coffee and its subsequent conversion into a consumable brew, especially through extraction and drying into an instant coffee. The simple brewing of roasted and ground coffee with water in the home also possesses considerable mystique and needs know-how for optimal results. The choice of green coffees from an almost bewildering array of different types available, through species/variety differences and different methods of processing from the coffee cherry to the green coffee bean, needs understanding and guidance. Furthermore, various forms of pre-treatment of green coffee before roasting are available. Some of these are little known, but others such as decaffeination, for those who desire roasted or instant coffee with little or no caffeine, are now becoming well established. Finally, both the processing of coffee cherries to coffee beans, leaving a range of different waste products (pulp, hulls, husk, parchment, etc.), and of roasted coffee after industrial aqueous extraction, leaving spent coffee grounds, provide waste products that have found considerable commercial value in different ways.

Informații despre carte

Titlu complet Coffee
Autor R. J. Clarke
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 321
EAN 9789401080286
ISBN 9401080283
Codul Libristo 02185327
Editura Springer
Greutatea 499
Dimensiuni 152 x 229 x 16
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo