Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chef's Guide to Charcuterie

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Chef's Guide to Charcuterie Jacques Brevery
Codul Libristo: 01218569
Editura Taylor & Francis Inc, decembrie 2012
? points 622 b
1.242 lei
La editor doar la comandă Expediem în 17-26 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Salumi Michael Ruhlman / Carte
common.buy 214 lei
Charcuterie Michael Ruhlman / Copertă tare
common.buy 174 lei
Professional Charcuterie John Kinsella / Copertă tare
common.buy 430 lei
Charcuterie and French Pork Cookery Jane Grigson / Copertă tare
common.buy 87 lei
Art of Charcuterie The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 1.393 lei
Alternatives in Refrigeration and Air Conditioning S.C. Kaushik / Carte broșată
common.buy 1.258 lei

Informații despre carte

Titlu complet Chef's Guide to Charcuterie
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 296
EAN 9781466559844
ISBN 1466559845
Codul Libristo 01218569
Greutatea 676
Dimensiuni 159 x 235 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo