Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Biochemistry of Beer Fermentation

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Biochemistry of Beer Fermentation Eduardo Pires
Codul Libristo: 09155934
Editura Springer International Publishing AG, februarie 2015
Beer is the most popular alcoholic beverage in the world. Yet, behind each glass of beer there is an... Descrierea completă
? points 189 b
375 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Noma Guide to Fermentation René Redzepi / Copertă tare
common.buy 166 lei
top
Avatar: The Last Airbender - North and South Omnibus Gene Luen Yang / Carte broșată
common.buy 106 lei
top
Her Majesty's Swarm: Volume 2 Eiri Iwamoto / Carte broșată
common.buy 71 lei
top
Guide to Gemstone Settings Anastasia Young / Carte broșată
common.buy 133 lei
Skillful Huntsman Scott Robertson / Carte broșată
common.buy 137 lei
Empire Niall Ferguson / Carte broșată
common.buy 71 lei
Moebius Library: Inside Moebius Part 3 Jean Giraud / Copertă tare
common.buy 216 lei
Living With Mochi / Carte broșată
common.buy 69 lei
Best of Ed Sheeran for Easy Piano Ed Sheeran / Carte
common.buy 150 lei
Elements of Programming Interviews Adnan Aziz / Carte broșată
common.buy 220 lei
Daydream Journals / Carte broșată
common.buy 86 lei
2 Girls 1 Cup Lin Xun / Carte broșată
common.buy 68 lei
Wild / Carte broșată
common.buy 56 lei
Call Him By HIS Name: The Timothee Chalamet Story (So Far) A Love Letter Mini-Book / Carte broșată
common.buy 59 lei

Beer is the most popular alcoholic beverage in the world. Yet, behind each glass of beer there is an enormous amount of work invested. If the first image that comes to your mind is the lifting of heavy bags of malt or carrying kegs, guess again! Most of the work involved in brewing is carried out by microworkers yeast and their enzymes! These special helpers are responsible for catalyzing the vast majority of the biochemical reactions occurring in all steps that gradually transform the sugary wort into beer. This book not only provides readers with an overview of the whole biochemical process involved in beer fermentation, but also reviews the latest findings in this delightful field, making it essential reading for both scientists and brewing enthusiasts§

Informații despre carte

Titlu complet Biochemistry of Beer Fermentation
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2015
Număr pagini 80
EAN 9783319151885
ISBN 3319151886
Codul Libristo 09155934
Greutatea 1474
Dimensiuni 155 x 235 x 4
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo