Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition Roger Barth
Codul Libristo: 37111805
Editura John Wiley and Sons Ltd, septembrie 2022
The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civ... Descrierea completă
? points 143 b
288 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
For The Love of Hops Stan Hieronymus / Carte broșată
common.buy 88 lei
top
Principles of Brewing Science George J. Fix / Carte broșată
common.buy 137 lei
How To Brew John J. Palmer / Carte broșată
common.buy 116 lei
Forms of Japan Michael Kenna / Copertă tare
common.buy 235 lei
Brewing Ian Hornsey / Carte broșată
common.buy 209 lei
The Brewmaster's Table Garrett Oliver / Carte broșată
common.buy 88 lei
Brewery Operations Manual Tom Hennessy / Carte broșată
common.buy 119 lei
curând
Belgian Beer Book Erick Verdonck / Copertă tare
common.buy 185 lei
Darwinism as Religion Michael Ruse / Copertă tare
common.buy 355 lei
Bier brauen / Copertă tare
common.buy 224 lei
My Mud Kitchen is Rad / Copertă tare
common.buy 112 lei
Recrear la vida GIL PRIETO / Carte
common.buy 33 lei

The Chemistry of BEERAn Engaging Introduction to Chemistry with a Popular ThemeFrom the earliest civilizations to our own day, brewing beer has driven science and technology. In ancient times, brewing was the most advanced biotechnical process. In the modern world, the study of alcoholic fermentation was the springboard for the new science of biochemistry. The Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition explains the scientific basis of each brewing step as we understand it today.Readers of this second edition will find:* Updates and revisions include a new chapter on beer-related products such as hard seltzer, flavored malt beverages, and non-alcoholic beer* Streamlined language and structure to help clarify the chemistry* Over 200 illustrations, now in full color throughout* Complete glossary and index* Question sets at the end of each chapter to check for understanding* Online solutions manual on a companion website for professorsThe Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition is designed to engage students in an introductory chemistry course. Optional material extends the level to make it a useful supplement for a brewing science course. The material and style of presentation will interest brewing professionals, others in the beverage industry, advanced homebrewers, and beer enthusiasts.

Informații despre carte

Titlu complet Chemistry of Beer - The Science in the Suds, 2nd Edition
Autor Roger Barth
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2022
Număr pagini 384
EAN 9781119783336
ISBN 111978333X
Codul Libristo 37111805
Greutatea 646
Dimensiuni 228 x 153 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo