Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Technology of Breadmaking

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Technology of Breadmaking Stanley Cauvain
Codul Libristo: 09136499
Editura Springer International Publishing AG, martie 2015
This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientist... Descrierea completă
? points 460 b
918 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Milkweed Deahn Berrini / Carte broșată
common.buy 102 lei
Briefwechsel Johann Georg Wille / Copertă tare
common.buy 2.389 lei
Why Are You Hurting Me? Shirley Young / Copertă tare
common.buy 153 lei
Odinnadcat' mertwecow kapitana Dzhonatana Däwisa Evgenij Hudaev / Carte broșată
common.buy 260 lei
Leading Cultural Change James McCalman / Carte broșată
common.buy 340 lei
America Adrift-Righting the Course John W Zimmerman Sr / Copertă tare
common.buy 119 lei
Business Analytics Rahul Saxena / Carte broșată
common.buy 321 lei
Family Shattered Doris Hegazy / Carte broșată
common.buy 108 lei

This practical, comprehensive guide illuminates all aspects of breadmaking to give bakers, scientists, technologists and students a thorough understanding of the many new developments shaping the industry. This book bridges the gap between scientific and practical accounts by providing technical coverage of the complex processes that link together to make bread and fermented products. Chapters cover the nature of bread products, the role of the ingredients in determining their quality, processing methods and their control, and equipment functions. Emphasis is on exploring the contributions of individual components and processing stages to final bread quality, reviewing the current state of technical knowledge on breadmaking. This third edition reviews the new knowledge which has become available in the last 10 years and considers how the global trends of increased availability and wider range of fermented products around the world impact on current and future technological challenges for bakers.§§Stanley P. Cauvain is the Director and Vice President of Research and Development activities at BakeTran and Professor at the International Institute of Agri-Food Security, Curtin University, Perth, Western Australia.§

Informații despre carte

Titlu complet Technology of Breadmaking
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2015
Număr pagini 408
EAN 9783319146867
ISBN 3319146866
Codul Libristo 09136499
Greutatea 800
Dimensiuni 164 x 248 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo