Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture R. Lees
Codul Libristo: 02181043
Editura Springer-Verlag New York Inc., februarie 2012
The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information o... Descrierea completă
? points 488 b
986 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Fine Chocolates: Gold Jean-Pierre Wybauw / Copertă tare
common.buy 661 lei
The Witch's Year Card Deck Clare Gogerty / Joc
common.buy 78 lei
Magnolia Kitchen Bernadette Gee / Copertă tare
common.buy 117 lei
Chocolate, Cocoa and Confectionery: Science and Technology Bernard Minifie / Carte broșată
common.buy 1.043 lei
Sugar Confectionery Manufacture E. B. Jackson / Copertă tare
common.buy 1.733 lei
Confectionery Science and Technology Richard W Hartel / Copertă tare
common.buy 814 lei

The authors had five objectives in preparing this book: (i) to bring together relevant information on many raw materials used in the manufacture of sweets and chocolate; (ii) to describe the principles involved and to relate them to production with maximum economy but maintaining high quality; (iii) to describe both traditional and modern production processes, in par ticular those continuous methods which are finding increasing application; (iv) to give basic recipes and methods, set out in a form for easy reference, for producing a large variety of sweets, and capable of easy modification to suit the raw materials and plant available; (v) to explain the elementary calculations most likely to be required. The various check lists and charts, showing the more likely faults and how to eliminate them, reflect the fact that art still plays no small part in this industry. To help users all over the world, whatever units they employ, most for mulations are given in parts by weight, but tables of conversion factors are provided at the end of the book. There also will be found a collection of other general reference data in tabular form; while the Glossary explains a number of technical terms, many of them peculiar to the industry.

Informații despre carte

Titlu complet Sugar Confectionery and Chocolate Manufacture
Autor R. Lees
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 380
EAN 9781468414974
ISBN 1468414976
Codul Libristo 02181043
Greutatea 580
Dimensiuni 152 x 229 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo