Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Spices, Condiments and Seasonings

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Spices, Condiments and Seasonings Kenneth T. Farrell
Codul Libristo: 02180839
Editura Springer-Verlag New York Inc., aprilie 2012
Spices, Condiments, and Seasonings has been written for use as a text in food technology and as a ge... Descrierea completă
? points 161 b
321 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Clienții au cumpărat de asemenea


Handbook of Spices, Seasonings, and Flavorings Susheela Raghavan / Carte broșată
common.buy 455 lei
Handbook of Industrial Seasonings E. W. Underriner / Carte broșată
common.buy 321 lei

Spices, Condiments, and Seasonings has been written for use as a text in food technology and as a general reference book for anyone associated with the food industry who has a desire to know more about these fabled, fragrant, pungent plant substances and how they are utilized in the formulation of condiments and seasonings. Dietitians concerned with low sodium diets will find the spice substitute information and the nutritional data on spices useful. Section I introduces the reader to the significance of spices through out history in a concise, chronological sequence of events. Section II defines spice and describes 58 of the more prominent spices and five popular spice blends. The description of each spice includes the following: common name, botanical name, family, histor icaVlegendary backgrounds, indigenous and cultivated sources of sup ply, physical and sensory characteristics, extractives obtained therefrom with their chemical and sensory attributes, specifications, proximate composition and nutritional data, and household and commercial uses. Photographs of each spice and sketches of each spice plant are included. Recipes for home cooking with spices and herbs have been omitted purposely as there are many good spice cookbooks available. Suggested spice substitutes for salt in sodium-restricted diets are listed together with the natural antioxidant activity of each spice. The microbiological aspects of spices are covered and the means for sterilizing them de scribed. The American Spice Trade Association's Standards for Spice Cleanliness are provided.

Informații despre carte

Titlu complet Spices, Condiments and Seasonings
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2012
Număr pagini 414
EAN 9781461579007
ISBN 1461579007
Codul Libristo 02180839
Greutatea 629
Dimensiuni 152 x 229 x 24
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Meč přísahy Brandon Sanderson / Copertă tare
common.buy 191 lei
top
Carmine Hartley & Marks Publishers Inc / Carte broșată
common.buy 97 lei
top
Who We Are and How We Got Here David Reich / Carte broșată
common.buy 67 lei
Aubergine / Carte broșată
common.buy 124 lei
Co dělat, aby se vaše děti správně chovaly Sal Severe / Carte broșată
common.buy 46 lei
Mastering Spice Lior Lev Sercarz / Copertă tare
common.buy 151 lei
Real Mediterranean Diet SIMON DR POOLE / Carte broșată
common.buy 127 lei
Food Microbiology Thomas J. Montville / Copertă tare
common.buy 690 lei
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Copertă tare
common.buy 710 lei
MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE / Carte broșată
common.buy 355 lei
Medicinal Spices and Vegetables from Africa Victor Kuete / Carte broșată
common.buy 949 lei
Las naves António Lobo Antunes / Carte broșată
common.buy 96 lei
Sursis Tome 2 Marguerite Julia / Carte broșată
common.buy 148 lei

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo