Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE

Limba francezăfranceză
Carte Carte broșată
Carte MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Codul Libristo: 38731425
Editura LIGHTNING SOURCE UK LTD, ianuarie 2022
Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et mas... Descrierea completă
? points 175 b
346 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Heartstopper Volume 1 Alice Oseman / Carte broșată
common.buy 62 lei
Food Microbiology Adams Moss Mcclure / Copertă tare
common.buy 256 lei
Atlas de Microbiologie CHAZAREN-E / Carte broșată
common.buy 153 lei
Spices, Condiments and Seasonings Kenneth T. Farrell / Carte broșată
common.buy 320 lei
Food Microbiology Thomas J. Montville / Copertă tare
common.buy 686 lei
Fundamental Food Microbiology Bibek Ray / Copertă tare
common.buy 707 lei
Art & Microbiologie Christova / Carte broșată
common.buy 94 lei
Microbiologie medicale / Carte broșată
common.buy 361 lei
Environmental Microbiology Maulin Shah / Copertă tare
common.buy 738 lei
Food Safety Management Hal King / Copertă tare
common.buy 630 lei
Microbiologie Generale, l'essentiel a savoir et a enseigner ALBE KIKONZI MAKASI / Carte broșată
common.buy 435 lei

Le livre de microbiologie alimentaire est destiné aux étudiants inscrit en 3ème année Licence et master sciences alimentaires. Il vise essentiellement l'acquisition de connaissances de base relatives à la microbiologie des aliments. Ce livre est divisé en 12 chapitres, le premier est consacré à une introduction générale, et certains rappels indispensables pour la compréhension de la microbiologie. Le deuxième chapitre traite les principaux matériaux et équipements du laboratoire de microbiologie. Le troisième chapitre porte sur les principales méthodes d'isolement et du dénombrement des microorganismes. Le quatrième chapitre est consacré à la connaissance des étapes d'identification des microorganismes. Le cinquième chapitre traite l'influence des techniques de fabrication sur les microorganismes. Le sixième chapitre porte sur les facteurs de développement des microorganismes dans les aliments et sur la microbiologie prédictive.

Informații despre carte

Titlu complet MICROBIOLOGIE ALIMENTAIRE
Limba franceză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2022
Număr pagini 120
EAN 9786203434149
ISBN 6203434140
Codul Libristo 38731425
Greutatea 186
Dimensiuni 152 x 229 x 7
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo