Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Shiga toxins Christopher J. Silva
Codul Libristo: 15460008
Editura Springer International Publishing AG, martie 2017
This book presents an overview of Shiga toxin-producing E. coli (STEC), with in-depth coverage of ke... Descrierea completă
? points 273 b
559 lei -2 %
544 lei
În depozitul extern Expediem în 11-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Black Butler, Vol. 19 Yana Toboso / Carte broșată
common.buy 61 lei
Secret Diary of Adrian Mole, Aged 13 3/4 Sue Townsend / Carte broșată
common.buy 52 lei
Advanced Aircraft Systems David A Lombardo / Carte broșată
common.buy 158 lei
Fundamentals of Computational Neuroscience Thomas Trappenberg / Carte broșată
common.buy 537 lei
Bosch Laurinda Dixon / Carte broșată
common.buy 154 lei
Fifty Shades of Jamie Dornan Louise Ford / Carte broșată
common.buy 81 lei
Canine Neuroanatomy Etsuro Uemura / Carte broșată
common.buy 704 lei
Modern Languages Study Guides: Ocho apellidos vascos Sánchez García / Carte broșată
common.buy 114 lei
Fourplay Jane Moore / Carte broșată
common.buy 99 lei
Dynamics in Logistics Hans-Dietrich Haasis / Copertă tare
common.buy 1.258 lei
Cultures in Conflict Bernard Lewis / Carte broșată
common.buy 117 lei
Does Democracy Matter? Adrian Basora / Copertă tare
common.buy 824 lei
Superconductivity Philippe Mangin / Copertă tare
common.buy 1.429 lei

This book presents an overview of Shiga toxin-producing E. coli (STEC), with in-depth coverage of key areas such as recent Shiga toxin-related poisonings in Europe and the US, the structure, production, and mechanism of action of Shiga toxin, and current methods of detection.
The globalization of food production has introduced new risk factors and intensified existing hazards, complicating the assurance of food safety. Foodborne illness outbreaks, such as those related to STEC, are becoming more common and more dangerous. The threat that these bacterial toxins pose to the food supply is magnified by the frequent occurrence and severity of Shiga toxin-caused disease. As a result, STEC and their toxins remain a primary concern in food safety.
This review serves as a key resource for scientists in the field and public health and regulatory officials charged with maintaining food safety. This book also looks to the future of treatment of Shiga toxin-associated disease, specifically the translation of lab bench science into clinical therapeutic strategies.

Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo