Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Shark's Fin and Sichuan Pepper

Carte Shark's Fin and Sichuan Pepper Fuchsia Dunlop
Codul Libristo: 04369764
Editura Ebury Publishing, iunie 2011
Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning... Descrierea completă
? points 38 b
94 lei -18 %
77 lei
În depozitul extern Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Childhood, Youth, Dependency Tove Ditlevsen / Carte broșată
common.buy 58 lei
top
Red, White & Royal Blue Casey McQuiston / Carte broșată
common.buy 56 lei
top
Vogue The Jewellery / Copertă tare
common.buy 176 lei
top
Food of Sichuan DUNLOP FUCHSIA / Copertă tare
common.buy 152 lei
top
Winterwood / Carte broșată
common.buy 61 lei
top
Xiu Yang Mimi Kuo-Deemer / Carte broșată
common.buy 88 lei
Ivan Ramen Ivan Orkin / Copertă tare
common.buy 148 lei
Grumpy Monkey Suzanne Lang / Cărți pliante
common.buy 44 lei
Ronin Craig Woodfield / Carte broșată
common.buy 77 lei
Phoenix Claws and Jade Trees Kian Liam Kho / Copertă tare
common.buy 152 lei
All Under Heaven Carolyn Phillips / Copertă tare
common.buy 173 lei
Land of Fish and Rice Fuchsia Dunlop / Copertă tare
common.buy 131 lei
Food of Sichuan Fuchsia Dunlop / Copertă tare
common.buy 176 lei
Raybearer / Carte broșată
common.buy 48 lei

Award-winning food writer Fuchsia Dunlop went to live in China in 1994, and from the very beginning vowed to eat everything she was offered, no matter how alien and bizarre it seemed to her as a Westerner. In this extraordinary memoir, Fuchsia recalls her evolving relationship with China and its food, from her first rapturous encounter with the delicious cuisine of Sichuan Province, to brushes with corruption, environmental degradation and greed. In the course of her fascinating journey, Fuchsia undergoes an apprenticeship as a Sichuanese chef; attempts, hilariously, to persuade Chinese people that 'Western food' is neither 'simple' nor 'bland'; and, samples a multitude of exotic ingredients, including dogmeat, civet cats, scorpions, rabbit heads and the ovarian fat of the snow frog.But is it possible for a Westerner to become a true convert to the Chinese way of eating? In an encounter with a caterpillar in an Oxfordshire kitchen, Fuchsia is forced to put this to the test. From the vibrant markets of Sichuan to the bleached landscape of northern Gansu Province, from the desert oases of Xinjiang to the enchanting old city of Yangzhou, this is an unforgettable account of the world's most amazing culinary culture.

Informații despre carte

Titlu complet Shark's Fin and Sichuan Pepper
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2011
Număr pagini 320
EAN 9780091918323
ISBN 0091918324
Codul Libristo 04369764
Greutatea 228
Dimensiuni 124 x 197 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo