Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours
Codul Libristo: 41611042
Editura CHELSEA GREEN PUB, septembrie 2023
? points 77 b
180 lei -14 %
154 lei
În depozitul extern Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Signature Dishes. Amelie Vincent / Copertă tare
common.buy 304 lei
Home Production of Quality Meats and Sausages Stanley Marianski / Carte broșată
common.buy 145 lei
Homemade Sausage James Peisker / Carte broșată
common.buy 129 lei
World Sausage Bible John Astill Shelton / Carte broșată
common.buy 58 lei
Professional Charcuterie John Kinsella / Copertă tare
common.buy 434 lei

Informații despre carte

Titlu complet Salt and the Art of Seasoning: From Curing to Charring and Baking to Brining, Techniques and Recipes to Help You Achieve Extraordinary Flavours
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2023
Număr pagini 288
EAN 9781915294036
ISBN 1915294037
Codul Libristo 41611042
Greutatea 567
Dimensiuni 178 x 246 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo