Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Professional Restaurant Manager, The

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Professional Restaurant Manager, The Jack D. Ninemeier
Codul Libristo: 04502644
Editura Pearson Education, august 2013
The Professional Restaurant Manager covers the topics all restaurant managers must know to be succes... Descrierea completă
? points 445 b
896 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Unofficial Sims Cookbook / Copertă tare
common.buy 88 lei
top
The Restaurant Manager's Handbook Douglas Robert Brown / Copertă tare
common.buy 415 lei
reduceri
Management 3.0 Jurgen Appelo / Carte broșată
common.buy 196 lei
Hospitality Management Phd Lyn Pont / Carte broșată
common.buy 100 lei
Agile Principles, Patterns, and Practices in C# Robert C Martin / Copertă tare
common.buy 414 lei
Professional Chef, Ninth Edition The Culinary Institute of America (CIA) / Carte broșată
common.buy 236 lei
Food and Beverage Management Cousins / Carte broșată
common.buy 282 lei
reduceri
Professional Cooking 9th EMEA Edition Wayne Gisslen / Carte broșată
common.buy 278 lei
Restaurant Management RODRIGO HERRERA / Copertă tare
common.buy 588 lei
Project Management ToolBox Dragan Z. Milosevic / Copertă tare
common.buy 445 lei
Setting the Table Danny Meyer / Copertă tare
common.buy 131 lei
Mastering Hospitality / Carte broșată
common.buy 125 lei
Restaurant Management / Carte broșată
common.buy 87 lei
Restaurant Manager's Handbook Douglas Robert Brown / Carte broșată
common.buy 491 lei

The Professional Restaurant Manager covers the topics all restaurant managers must know to be successful in the industry. Organized in a quick-read, four-part format, the book offers a fresh look at the restaurant business, back-of-house management, front-of-house management, and financial management. Discussion prompts are built right in so students can respond to real case studies and illustrations. Financial documents reference the newest version of the Uniform System of Accounts for Restaurants. An extensive glossary is provided and authors review important trends in sustainability, green practices and farm-to-fork movements.

Informații despre carte

Titlu complet Professional Restaurant Manager, The
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2013
Număr pagini 336
EAN 9780132739924
ISBN 0132739925
Codul Libristo 04502644
Greutatea 710
Dimensiuni 278 x 216 x 12
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo