Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Principles of Food Chemistry John M. Deman
Codul Libristo: 16499364
Editura Springer International Publishing AG, februarie 2018
Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food comp... Descrierea completă
? points 318 b
639 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-15 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Neal Preston: Exhilarated And Exhausted Neal Preston / Copertă tare
common.buy 325 lei
How to Write a Better Thesis David Evans / Carte broșată
common.buy 238 lei
Bohemian Rhapsody Lesley-Ann Jones / Carte broșată
common.buy 52 lei
Introductory Food Chemistry John W. Brady / Copertă tare
common.buy 641 lei
Capsaicin BRUCE GILLIAM / Copertă tare
common.buy 927 lei
Glock Reference Guide, 2nd Edition Robb Manning / Carte broșată
common.buy 129 lei
Handbook of Food Chemistry Peter Chi Keung Cheung / Copertă tare
common.buy 2.730 lei
Food Colloids / Copertă tare
common.buy 945 lei

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes. Chapters on color, flavor and texture help the student understand key factors in the visual and organoleptic aspects of food. The chapter on contaminants and additives provides an updated view of their importance in food safety. Revised chapters on beer and wine production, and herbs and spices, provide the student with an understanding of the chemistry associated with these two areas which are growing rapidly in consumer interest. New to this edition is a chapter on the basics of GMOs. Each chapter contains new tables and illustrations, and an extensive bibliography, providing readers with ready access to relevant literature and links to the internet where appropriate. Just like its widely used predecessors, this new edition is valuable as a textbook and reference.

Informații despre carte

Titlu complet Principles of Food Chemistry
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2018
Număr pagini 607
EAN 9783319636054
ISBN 3319636057
Codul Libristo 16499364
Greutatea 1338
Dimensiuni 259 x 183 x 40
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo