Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Food Colloids

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Food Colloids
Codul Libristo: 04740376
Editura Royal Society Of Chemistry, februarie 2005
Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing describes the principles and practice und... Descrierea completă
? points 470 b
946 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 9-13 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Fall of Hyperion Dan Simmons / Carte broșată
common.buy 40 lei
top
Gilded Reverie Lenormand Ciro Marchetti / Cărți
common.buy 113 lei
top
Before We Were Strangers Renee Carlino / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Edgar Cayce Remedies William A. McGarey / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
My Secret Garden Nancy Friday / Carte broșată
common.buy 88 lei
Field Guide To Getting Lost Rebecca Solnit / Carte broșată
common.buy 50 lei
Strange Bird Jeff VanderMeer / Carte broșată
common.buy 57 lei
curând
New Maturita Activator Student's Book Marta Uminska / Carte broșată
common.buy 126 lei
Red Queen Victoria Aveyard / Copertă tare
common.buy 88 lei
My Name is Not Refugee Kate Milner / Carte broșată
common.buy 48 lei
Zero Trust Security Jerry Chapman / Carte broșată
common.buy 240 lei
Fashion in Steel Stefan Krause / Copertă tare
common.buy 195 lei
Audio Tests & Measurements / Carte broșată
common.buy 355 lei
One Snowy Morning Kevin Tseng / Copertă tare
common.buy 77 lei

Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing describes the principles and practice underlying the formulation of food emulsions, dispersions, gels, and foams. Emphasis is on understanding how the functional properties of biopolymers and surfactants determine the texture and shelf-life of multiphase food materials. This book provides essential new findings by experts in the field on specific topics including: the interfacial rheological properties of proteins; the use of microscopy and image analysis to probe structure and phase transitions; the control of colloidal stability during thermal and mechanical processing; the interactions of proteins with polysaccharides and emulsifiers; the incorporation of neutraceuticals into food colloids; and the consumer perception of taste and texture. Food Colloids: Interactions, Microstructure and Processing provides a link between current research on the fundamental physical chemistry of colloidal systems and the requirements of the food technologist to use modern colloid science in new product formulation. It is suitable for postgraduates and researchers, both in industry and academia.

Informații despre carte

Titlu complet Food Colloids
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2005
Număr pagini 508
EAN 9780854046386
ISBN 0854046380
Codul Libristo 04740376
Greutatea 1040
Dimensiuni 165 x 241 x 33
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo