Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Practical Handbook on Meat Science and Technology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Practical Handbook on Meat Science and Technology Jhari Sahoo
Codul Libristo: 09327777
Editura Astral International Pvt Ltd, ianuarie 2011
Meat consumers of the country can only remain healthy and work for national development if they are... Descrierea completă
? points 256 b
519 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Bluey: Easter / Carte broșată
common.buy 44 lei
Jerky Taylor Boetticher / Copertă tare
common.buy 99 lei
Food Processing Technology P.J. Fellows / Copertă tare
common.buy 708 lei
Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá / Copertă tare
common.buy 1.931 lei
Food Processing / Carte broșată
common.buy 372 lei
Food Analysis Laboratory Manual Suzanne Nielsen / Carte broșată
common.buy 470 lei
Lawrie's Meat Science Fidel Toldra / Copertă tare
common.buy 1.040 lei
Partnership with Christ Chaminde Crabtree / Carte broșată
common.buy 132 lei
Sartre: A Guide for the Perplexed Gary Cox / Carte broșată
common.buy 282 lei

Meat consumers of the country can only remain healthy and work for national development if they are assured the supply of safe and wholesome meat foods. Realising this, Government of India launched the National Meat and Poultry Processing Board (NMPPB) in New Delhi on February 19, 2009 to address the issues related to the production of clean and hygienic meat and meat products. To implement Meat Food Products Order, 1973 under the aegis of Food Safety and Standards Act, 2006 ; it is very important to scruitinise the quality and food safety aspects of meat products in the value chain from farm to fork. To achieve this, analytical techniques with standard procedures are required for food safety and quality assurance of the meat products. In view of this, information were compiled and located at one place in form of this book entitled "Practical Handbook on Meat Science and Technology".

Informații despre carte

Titlu complet Practical Handbook on Meat Science and Technology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2011
Număr pagini 454
EAN 9789351241645
ISBN 9351241645
Codul Libristo 09327777
Greutatea 670
Dimensiuni 140 x 216 x 25
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo