Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook of Meat Processing

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook of Meat Processing Fidel Toldrá
Codul Libristo: 01398796
Editura Iowa State University Press, martie 2010
The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of... Descrierea completă
? points 954 b
1.931 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
War Laura Thalassa / Carte broșată
common.buy 48 lei
Half Life of Valery K / Carte broșată
common.buy 51 lei
Food and Beverage Management Cousins / Carte broșată
common.buy 284 lei
Food Processing Technology P.J. Fellows / Copertă tare
common.buy 708 lei
Safe Food Marion Nestle / Carte broșată
common.buy 200 lei
Food Processing Technology P J Fellows / Carte broșată
common.buy 423 lei
Sustainable Meat Production and Processing Charis Galanakis / Carte broșată
common.buy 1.280 lei
Food Processing / Carte broșată
common.buy 372 lei
Food Analysis Laboratory Manual Suzanne Nielsen / Carte broșată
common.buy 470 lei
Environmental Policy Michael E. Kraft / Carte broșată
common.buy 559 lei
Lawrie's Meat Science Fidel Toldra / Copertă tare
common.buy 1.040 lei

The Handbook of Meat Processing comprehensively presents the current status of the manufacturing of the most important meat products. Part one, Technologies, begins with discussions on meat chemistry, biochemistry and quality and then provides background information on main technologies involved in the processing of meat, such as freezing, cooking, smoking, fermentation, emulsification, drying and curing. Part two, Products, is focused on the description of the manufacture of the most important products, including cooked and dry-cured hams, cooked and fermented sausages, bacon, canned meat, paté, restructured meats and functional meat products. Part three, Controls, offers current approaches for the control of the quality and safety of manufactured meat products.

Informații despre carte

Titlu complet Handbook of Meat Processing
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2010
Număr pagini 582
EAN 9780813821825
ISBN 0813821827
Codul Libristo 01398796
Greutatea 1404
Dimensiuni 193 x 248 x 41
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo