Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Stimați clienți, din cauza zilei de sărbătoare, asistența pentru clienți nu este disponibilă astăzi. Ne vom ocupa de solicitările dumneavoastră în următoarea zi lucrătoare. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Payard Desserts

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Payard Desserts Francois Payard
Codul Libristo: 02088717
A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Paya... Descrierea completă
? points 86 b
203 lei -16 %
170 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Tartine Bread Chad Robertson / Copertă tare
common.buy 177 lei
top
Pierre Hermé Macaron Pierre Hermé / Copertă tare
common.buy 300 lei
Fundamental Techniques of Classic Pastry Arts French Culinary Institute / Copertă tare
common.buy 354 lei
Macarons Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 143 lei
curând
Pierre Herme Pastries (Revised Edition) Pierre Herme / Copertă tare
common.buy 228 lei
Fat Duck Cookbook Heston Blumenthal / Copertă tare
common.buy 313 lei
Because You Died Vera Brittain / Carte broșată
common.buy 64 lei
Laduree Michelle Lerouet / Copertă tare
common.buy 304 lei
Isaac Newton James Gleick / Carte broșată
common.buy 64 lei
Geology for Civil Engineers A. C. Mclean / Carte broșată
common.buy 626 lei
curând
Ottolenghi: The Cookbook Yotam Ottolenghi / Copertă tare
common.buy 149 lei
How to Cook Norma Macmillan / Carte broșată
common.buy 30 lei
curând
Ral Grad, Vol. 2 Tsuneo Takano / Carte broșată
common.buy 40 lei
Good Housekeeping Easy to Make! Pies, Pies, Pies Good Housekeeping Institute / Carte broșată
common.buy 50 lei

A new cookbook featuring nearly 100 amazing plated desserts from legendary pastry chef Francois Payard. In this new book from legendary pastry chef Francois Payard, professional pastry chefs and serious home bakers will learn how to prepare pastry and other plated desserts that rival the best in the world. These recipes have been developed and perfected by Payard over twenty years, from his early days as a pastry chef in France to his current position as an American culinary icon. Each recipe is a singular work of art, combining thrilling and often surprising flavors with innovative, modern techniques to create unforgettable masterpieces like Blueberry Pavlova with Warm Blueberry Coulis, Olive Olive Macaron with Olive Oil Sorbet, Dark Chocolate Souffle with Pistachio Ice Cream, and Crepes Filled with Orange Parfait and Candied Orange. Throughout the book, Payard includes priceless advice on choosing ingredients and equipment and composing perfectly plated desserts, as well personal anecdotes from his long career working in many of the world's finest pastry kitchens. Combining Payard's baking and pastry techniques with the engaging, straightforward writing style of Boyle, this book is technical enough for professional bakers yet accessible enough for serious home baking enthusiasts.

Informații despre carte

Titlu complet Payard Desserts
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2013
Număr pagini 368
EAN 9781118435892
ISBN 1118435893
Codul Libristo 02088717
Greutatea 1518
Dimensiuni 210 x 257 x 32
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo