Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
Codul Libristo: 24282250
Editura Taylor & Francis Ltd, septembrie 2019
Physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations... Descrierea completă
? points 236 b
476 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Perfect Fangs / Carte broșată
common.buy 44 lei
Shot of Love / Carte broșată
common.buy 70 lei

Physical and chemical interactions between various constituents resulting from processing operations often lead to physical, sensory, and nutritional changes in foods. Combining important information on processing and food quality, Physicochemic

Informații despre carte

Titlu complet Physicochemical Aspects of Food Engineering and Processing
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2019
Număr pagini 382
EAN 9780367383732
ISBN 036738373X
Codul Libristo 24282250
Greutatea 604
Dimensiuni 233 x 155 x 33
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo