Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Meat Biotechnology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Meat Biotechnology Fidel Toldrá
Codul Libristo: 01383158
Editura Springer-Verlag New York Inc., septembrie 2008
Meat and meat products constitute one of the most important foods in western societies. However, the... Descrierea completă
? points 488 b
984 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Men Explain Things to Me Rebecca Solnit / Copertă tare
common.buy 54 lei
top
Harry Potter World of Stickers Editors of Thunder Bay Press / Copertă tare
common.buy 125 lei
top
Baby's First Year Journal Annabel Karmel / Copertă tare
common.buy 59 lei
My Solo Exchange Diary Vol. 1 Nagata Kabi / Carte broșată
common.buy 67 lei
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 488 lei
22 Immutable Laws of Branding Al Ries / Carte broșată
common.buy 71 lei
Wolf and the Woodsman / Carte broșată
common.buy 80 lei
Watercolor Workbook Paige Tate & Co / Carte broșată
common.buy 108 lei
Gamma Mindset Chris Walton / Carte broșată
common.buy 96 lei
Spina Bifida M. Memet Özek / Copertă tare
common.buy 1.240 lei
Apothekerlexicon, Volume 2 Samuel Hahnemann / Carte broșată
common.buy 194 lei
CONCERTO ORGUE PAUL HINDEMITH Note muzicale
common.buy 198 lei

Meat and meat products constitute one of the most important foods in western societies. However, the area of meat biotechnology is not as comprehensively covered as other areas of food biotechnology. Missing from this area are the recent developments for better sensory and nutritional quality as well as improved safety.§The main goal of this book is to provide the reader with the recent developments in biotechnology and their applications in the meat processing chain. To achieve this goal, the book is divided into four parts. The first part deals with the use of modern biotechnology applied to farm animals. The second part focuses on the recent biotechnological developments in starter cultures for better meat fermentation. The third part discusses current approaches to improve the quality and nutritional properties of meats. The final part presents the latest advances in protection against foodborne pathogens, and other recent trends in the field. Written by distinguished international contributors, this book brings together the advances in such varied and different biotechnological topics.

Informații despre carte

Titlu complet Meat Biotechnology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2008
Număr pagini 500
EAN 9780387793818
ISBN 038779381X
Codul Libristo 01383158
Greutatea 1980
Dimensiuni 156 x 235 x 29
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo