Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Introduction Optimization for Food Science

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Introduction Optimization for Food Science Hanna Arini Parhusip
Codul Libristo: 02947422
Editura LAP Lambert Academic Publishing, februarie 2016
Optimization procedures for food science are introduced here to give some background to non mathemat... Descrierea completă
? points 131 b
291 lei -9 %
263 lei
În depozitul extern Expediem în 8-10 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Infancy of Particle Accelerators Pedro Waloschek / Carte broșată
common.buy 324 lei
Konstruirovanie social'noj real'nosti Tamara Danilova / Carte broșată
common.buy 296 lei
How to Speak Politely and Why Munro Leaf / Copertă tare
common.buy 72 lei
Gameworlds Seth Giddings / Carte broșată
common.buy 338 lei
Robert Frost and New England John C. Kemp / Carte broșată
common.buy 294 lei
Buffalo Soldier Tanya Landman / Carte broșată
common.buy 63 lei
El somni de Makar Vladimir Galaktionovich Korolenko / Carte broșată
common.buy 69 lei
IFRS und Steuern Andreas Kubitz / Carte broșată
common.buy 249 lei

Optimization procedures for food science are introduced here to give some background to non mathematicians for analyzing data obtained from surrounding based on mathematics and statistics.Though the data studied here are the from small regions, the mathematical knowledge is still applicable in various cases. Modelling of the given data will be the most important step. Therefore, it is necessary to define the goal for studying the data. Many cases come up to find the optimal solution for the studied problems,i.e.the maximum or minimum of the objective function. However, since the objective functions are not yet defined for all cases, the objective functions must be modelled initially. The book here leads to different approach from other optimization books. Here, one has to design the objective function based on the given data. On the other hand, food science books have no mathematical procedures as detail as here. Additionally, the studied data are taken from developing country (Indonesia) meaning the number of data is not big and created from small industries or small laboratories compared to western or US industries providing good guidance beginners in this area.

Informații despre carte

Titlu complet Introduction Optimization for Food Science
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2016
Număr pagini 128
EAN 9783659812507
Codul Libristo 02947422
Greutatea 209
Dimensiuni 150 x 220 x 8
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo