Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte High Pressure Processing of Food V. M. Balasubramaniam
Codul Libristo: 02856818
Editura Springer-Verlag New York Inc., ianuarie 2016
High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a... Descrierea completă
? points 944 b
1.898 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Career of Evil Joanne Rowling / Carte broșată
common.buy 48 lei
Dengeki Daisy, Vol. 6 Kyousuke Motomi / Carte broșată
common.buy 47 lei
Une Pupille Genante Roger / Copertă tare
common.buy 251 lei
Early Music History Iain Fenlon / Carte broșată
common.buy 242 lei
Events and Sustainability Jack Carlsen / Copertă tare
common.buy 1.142 lei
Digitale Geschaftsagenten Torsten Eymann / Carte broșată
common.buy 267 lei

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives. High Pressure Processing: Technology Principles and Applications will review the basic technology principles and process parameters that govern microbial safety and product quality, an essential requirement for industrial application. This book will be of interest to scientists in the food industry, in particular to those involved in the processing of products such as meat, fish, fruits, and vegetables. The book will be equally important to food microbiologists and processing specialists in both the government and food industry. Moreover, it will be a valuable reference for authorities involved in the import and export of high pressure treated food products. Finally, this update on the science and technology of high pressure processing will be helpful to all academic, industrial, local, and state educators in their educational efforts, as well as a great resource for graduate students interested in learning about state-of-the-art technology in food engineering.§

Informații despre carte

Titlu complet High Pressure Processing of Food
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2016
Număr pagini 762
EAN 9781493932337
ISBN 1493932330
Codul Libristo 02856818
Greutatea 1322
Dimensiuni 166 x 250 x 49
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo