Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

High Pressure Processing of Food

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte High Pressure Processing of Food V.M BALASUBRAMANIAM
Codul Libristo: 19304587
Editura Springer-Verlag New York Inc., martie 2018
High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a... Descrierea completă
? points 944 b
1.901 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Hildegard-Heilkunde von A - Z Wighard Strehlow / Carte broșată
common.buy 81 lei
La trattoria di Monte Lignone Alexandre Worcel / Carte broșată
common.buy 50 lei
I Saw Santa in Edmonton Jd Green / Copertă tare
common.buy 73 lei
Gender, Development and Care / Carte broșată
common.buy 153 lei
ENSEÑAR GEOGRAFIA - / Copertă tare
common.buy 271 lei
Lung Cancer KAREN L. RECKAMP / Carte broșată
common.buy 1.156 lei

High pressure processing technology has been adopted worldwide at the industrial level to preserve a wide variety of food products without using heat or chemical preservatives. High Pressure Processing: Technology Principles and Applications will review the basic technology principles and process parameters that govern microbial safety and product quality, an essential requirement for industrial application. This book will be of interest to scientists in the food industry, in particular to those involved in the processing of products such as meat, fish, fruits, and vegetables. The book will be equally important to food microbiologists and processing specialists in both the government and food industry. Moreover, it will be a valuable reference for authorities involved in the import and export of high pressure treated food products. Finally, this update on the science and technology of high pressure processing will be helpful to all academic, industrial, local, and state educators in their educational efforts, as well as a great resource for graduate students interested in learning about state-of-the-art technology in food engineering.

Informații despre carte

Titlu complet High Pressure Processing of Food
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2018
Număr pagini 762
EAN 9781493980031
ISBN 9781493980031
Codul Libristo 19304587
Greutatea 1181
Dimensiuni 155 x 235 x 44
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo