Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Handbook on Sourdough Biotechnology

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Handbook on Sourdough Biotechnology Marco Gobbetti
Codul Libristo: 01428281
Editura Springer-Verlag New York Inc., decembrie 2012
In the last few decades, many efforts have been made to exploit sourdough s potential for making bak... Descrierea completă
? points 574 b
1.154 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 12-17 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Avatar: The Last Airbender - The Promise Omnibus Bryan Konietzko / Carte broșată
common.buy 112 lei
top
Medical Medium Cleanse to Heal Anthony William / Copertă tare
common.buy 168 lei
top
Witchcraft. The Library of Esoterica Jessica Hundley / Copertă tare
common.buy 136 lei
top
Spy x Family, Vol. 3 Tatsuya Endo / Carte broșată
common.buy 54 lei
top
Prism Oracle Nicole Pivirotto / Cărți
common.buy 99 lei
top
Mashle: Magic and Muscles, Vol. 1 Hajime Komoto / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
Things We Don't Talk about Pandora Owl / Carte broșată
common.buy 53 lei
top
The Art of Ghost of Tsushima Sucker Punch Productions / Copertă tare
common.buy 209 lei
top
BRZRKR Vol. 1 Keanu Reeves / Carte broșată
common.buy 75 lei
top
The Play Elle Kennedy / Carte broșată
common.buy 78 lei
top
Fazbear Frights Four Book Box Set: An Afk Book Series Scott Cawthon / Carte broșată
common.buy 162 lei
top
Attack on Titan Omnibus 1 (Vol. 1-3) Hajime Isayama / Carte broșată
common.buy 84 lei
top
Five Nights at Freddy's Ultimate Guide Scott Cawthon / Carte broșată
common.buy 65 lei
top
One-Punch Man, Vol. 21 One / Carte broșată
common.buy 47 lei
top
Classmates Vol. 2: Sotsu gyo sei (Winter) Asumiko Nakamura / Carte broșată
common.buy 61 lei
top
Ace of Spades Faridah Abike-Iyimide / Carte broșată
common.buy 48 lei

In the last few decades, many efforts have been made to exploit sourdough s potential for making baked goods. Through the biotechnology of this traditional baking method, many sensory, rheological, nutritional, and shelf-life properties have been discovered and/or rediscovered. Bakery industries are greatly attracted by the potentials that sourdough presents, and new industrial protocols are being developed. To the best of our knowledge, there has been no single book dedicated to sourdough biotechnology, and which clearly demonstrate its potential. This book aims at defining and highlighting the microbiological, technological, nutritional, and chemical aspects of sourdough biotechnology. The book will be the first reference guide on this topic for the worldwide scientific, teaching and students communities, also opening a way of communication and transferring the main results to a more productive industrial application.

Informații despre carte

Titlu complet Handbook on Sourdough Biotechnology
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2012
Număr pagini 298
EAN 9781461454243
ISBN 1461454247
Codul Libristo 01428281
Greutatea 586
Dimensiuni 162 x 241 x 22
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo