Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Haccp in the Meat Industry

Limba englezăengleză
Carte Copertă tare
Carte Haccp in the Meat Industry M. Brown
Codul Libristo: 05115380
Editura Elsevier Science & Technology, septembrie 2000
The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such... Descrierea completă
? points 604 b
1.218 lei
La editor doar la comandă Expediem în 3-5 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


Soul Shifts Barbara De Angelis / Carte broșată
common.buy 113 lei
HACCP S. Mortimore / Carte broșată
common.buy 583 lei
HACCP Sara Mortimore / Copertă tare
common.buy 697 lei
HACCP Merle D. Pierson / Carte broșată
common.buy 324 lei
Food Hygiene, Microbiology and HACCP S. Forsythe / Carte broșată
common.buy 324 lei
HACCP - A Food Industry Briefing 2e Sara E. Mortimore / Carte broșată
common.buy 360 lei
Torah Lights Shlomo Riskin / Copertă tare
common.buy 131 lei
Something About the Author Gale Group / Copertă tare
common.buy 2.146 lei
Textbooks for Learning - Nurturing Children's Minds Marilynn Chambliss / Copertă tare
common.buy 737 lei
Ruins of Desert Cathay M. Aurel Stein / Carte broșată
common.buy 550 lei
Tacit Knowledge in Organizations Philippe Baumard / Copertă tare
common.buy 1.425 lei
Reinventing Religions Sidney M. Greenfield / Carte broșată
common.buy 330 lei
Guide to Fractional T-1 J.E. Trulove / Copertă tare
common.buy 667 lei
Supernatural Youth Jes Battis / Copertă tare
common.buy 806 lei
Women and Democracy Jane S. Jaquette / Carte broșată
common.buy 181 lei

The recent outbreaks of E.coli and BSE have ensured that the issue of meat safety has never had such a high profile. Meanwhile HACCP has become the preferred tool for the management of microbiological safety. Against a background of consumer and regulatory pressure, the effective implementation of HACCP systems is critical. Written by leading experts in the field, HACCP in the meat industry provides an authoritative guide to making HACCP systems work effectively. This book examines the HACCP in the meat industry across the supply chain, from rearing through to primary and secondary processing.

Informații despre carte

Titlu complet Haccp in the Meat Industry
Autor M. Brown
Limba engleză
Legare Carte - Copertă tare
Data publicării 2000
Număr pagini 344
EAN 9781855734487
ISBN 1855734486
Codul Libristo 05115380
Greutatea 680
Dimensiuni 156 x 234 x 21
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo