Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America Richard J. Coppedge
Codul Libristo: 02774896
Editura Adams Media Corporation, septembrie 2008
Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, s... Descrierea completă
? points 42 b top top
100 lei -16 %
84 lei
În depozitul extern în cantități mici Expediem în 10-14 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Advanced Bread and Pastry Michel Suas / Copertă tare
common.buy 457 lei
top
Gluten-Free Sourdough Baking / Carte broșată
common.buy 98 lei
top
Book of Smokeless Fire S. BEN QAYIN / Carte broșată
common.buy 135 lei
Alternative Baker Alanna Taylor-Tobin / Carte broșată
common.buy 109 lei
Gluten-Free Flavor Flours Alice Medrich / Carte broșată
common.buy 116 lei
GLUTEN FREE AND LUSCIOUS RECIPES / Carte broșată
common.buy 300 lei
Baking for Special Diets The Culinary Institute of America (CIA) / Copertă tare
common.buy 389 lei

Many gluten-sensitive people have only dreamed of eating gooey cinnamon buns, crusty French bread, savory pizza, and smear-worthy bagels. But now, thanks to Chef Richard J. Coppedge Jr. of the Culinary Institute of America, everyone can indulge. He shows readers how to use alternatives to gluten to bake delicious favorites: Maple Pecan Tart Pineapple Upside-Down Cake Cream Cheese Rugelach Molten Chocolate Cake Ham and Cheese Scones Potato Leek Quiche Black Bottom Cake with Cherry Compote Whether first-time bakers or professional chefs, readers will find the baking techniques comprehensive and easy to master. Using a combination of Chef Coppedge's flour blends, readers will soon be creating pies and tarts, cookies and brownies, and savories and pastries to tempt any palate, gluten-sensitive or not.

Informații despre carte

Titlu complet Gluten-Free Baking with The Culinary Institute of America
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2008
Număr pagini 288
EAN 9781598696134
ISBN 1598696130
Codul Libristo 02774896
Greutatea 552
Dimensiuni 178 x 233 x 19
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo