Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Ginger Beer

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Ginger Beer Mark Dookeran
Codul Libristo: 06832377
Editura VDM Verlag, iunie 2010
Ginger beer is a very popular drink in Trinidad and Tobago. Persons of all ages have consumed this p... Descrierea completă
? points 169 b
333 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Copertă tare
common.buy 171 lei
top
Slam Dunk, Vol. 5 Takehiko Inoue / Carte broșată
common.buy 56 lei
top
Anne of Green Gables, Complete 8-Book Box Set L. M. Montgomery / Carte broșată
common.buy 275 lei
Curing & Smoking Steven Lamb / Copertă tare
common.buy 108 lei
Dinosaurs and Prehistoric Life DK / Copertă tare
common.buy 218 lei
Science of Good Cooking Cook'S Illustrated / Copertă tare
common.buy 174 lei
The Indispensable Calvin and Hobbes Bill Watterson / Carte broșată
common.buy 93 lei
curând
Botanical Inks BEHAN BABS / Carte broșată
common.buy 97 lei
451 Best Beer Brewing Recipes George Braun / Carte broșată
common.buy 88 lei
CT & MRI Pathology: A Pocket Atlas, Third Edition Jagan Mohan Ailinani / Carte broșată
common.buy 368 lei
Latin for Gardeners Lorraine Harrison / Copertă tare
common.buy 115 lei
Digital Transformation Thomas M. Siebel / Copertă tare
common.buy 119 lei
189 Best Beer Brewing Recipes George Braun / Carte broșată
common.buy 65 lei

Ginger beer is a very popular drink in Trinidad and Tobago. Persons of all ages have consumed this popular beverage in large quantities for generations, especially during the festive Christmas period. However, the absence of standards allows manufacturers to produce and market ginger ale as ginger beer. The commercial products usually have a strong (pungent) ginger taste, but lack the characteristic fermented flavour. The sensory characteristics, optical and chemical properties, and the microbial content of fermented ginger beer were evaluated. A traditional processing method, using the indigenous microflora present in the ingredients (natural fermentation), was compared to a controlled fermentation using an inoculum of the yeast Saccharomyces cerevisiae, in producing ginger beer. This book provides a foundation for food processors to produce a market-acceptable fermented ginger beer. Additionally, a scientific procedure was outlined for scientists, students and researchers in various disciplines to conduct similar product development work. Finally, it provides a suitable formulation for individuals wishing to prepare ginger beer during the Christmas season or even year round.

Informații despre carte

Titlu complet Ginger Beer
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2010
Număr pagini 124
EAN 9783639248135
ISBN 3639248139
Codul Libristo 06832377
Editura VDM Verlag
Greutatea 191
Dimensiuni 152 x 229 x 7
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo