Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Georgian Wine Science

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Georgian Wine Science Bagaturia Nugzar Bagaturia
Codul Libristo: 33345159
Editura LAP Lambert Academic Publishing, septembrie 2020
White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture... Descrierea completă
? points 169 b
338 lei
În depozitul extern Expediem în 14-18 zile

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
Hyperfocus Chris Bailey / Carte broșată
common.buy 57 lei
top
LE NEZ DU VIN 54 ARÔMES Anglais LENOIR / Carte broșată
common.buy 1.744 lei
top
Harry Potter and the Philosopher's Stone Joanne Kathleen Rowling / Copertă tare
common.buy 88 lei
top
Seasons Mercedes Lackey / Carte broșată
common.buy 39 lei
Talk To Me In Korean Level 4 TalkToMeInKorean / Carte broșată
common.buy 119 lei
Handbook of Enology 3e 2V Set Pascal Riberau-Gayon / Copertă tare
common.buy 2.070 lei
Georgia Tim Burford / Carte broșată
common.buy 104 lei
Scattering His Virgin Bloom, Vol. 2 Aya Sakyo / Carte broșată
common.buy 61 lei
Jon Klassen's Hat Box Jon Klassen / Copertă tare
common.buy 223 lei
Trying Elise Hurst / Copertă tare
common.buy 79 lei
Frostheart Jamie Littler / Carte broșată
common.buy 44 lei
Food and Wine Pairing in Three Steps Jordan Shuler / Carte broșată
common.buy 140 lei
Hold Still / Copertă tare
common.buy 134 lei

White Georgian wines rightfully can be named one of the achievements of the World winemaking culture. The uniqueness of Georgian technologies of white wines is in the fact that grape must undergoes fermentation in the clay jugs (qvevri) buried in the ground, obtained in this case fermented juice maintains on the same must during 3 or 4 months. This uncommon technology gives to the wine special taste - rough and a little bit audacious, amazing color of white amber and the aroma of field flowers.With all its unquestionable dignities, Georgian types of grape wines are practically little known beyond the native land borders both to the consumers and to the distinguished international experts. The scientific bases of production of Georgian grape wines are still more mysterious, since the formation of the specific properties of these wines cannot be explained from the positions of contemporary concepts about the processes, which take place during fermentation of the must and maturation of winemaking materials.In the monograph of academician N.Sh.Bagaturia are generalized and systematized materials about matters of biochemistry and production technology of Georgian grape wines.

Informații despre carte

Titlu complet Georgian Wine Science
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2020
Număr pagini 188
EAN 9786202816854
ISBN 6202816856
Codul Libristo 33345159
Greutatea 281
Dimensiuni 152 x 229 x 11
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo