Transport gratuit la punctele de livrare Pick Up peste 299 lei
Packeta 15 lei Easybox 20 lei Cargus 25 lei FAN 25 lei

Fundamentals of Menu Planning 3E with Culinary Calculations 2E Set

Limba englezăengleză
Carte Carte broșată
Carte Fundamentals of Menu Planning 3E with Culinary Calculations 2E Set Paul J. McVety
Codul Libristo: 06787158
Editura John Wiley & Sons Inc, august 2009
? points 434 b
876 lei
șansă 50% Şanse de a obține acest titlu Când primesc cărțile?

30 de zile pentru retur bunuri


Ar putea de asemenea, să te intereseze


top
LGB Board Bk: The Poky Little Puppy Janette Sebring Lowery / Cărți pliante
common.buy 32 lei
Medicinal Plants of China, Korea, and Japan Christophe Wiart / Copertă tare
common.buy 1.367 lei
Rehabilitation Engineering Leslie / Copertă tare
common.buy 3.807 lei
General Principles and Procedures R. D. O'Brien / Carte broșată
common.buy 325 lei
Elevator Traffic Handbook Gina Carol Barney / Carte broșată
common.buy 376 lei
curând
Isolated Greg MacArthur / Carte broșată
common.buy 72 lei
Exploring Jazz Guitar Phil Capone / Carte broșată
common.buy 316 lei
Differential Scanning Calorimetry Emma Chiavaro / Copertă tare
common.buy 1.589 lei
Negotiating Health / Carte broșată
common.buy 273 lei
Betriebswirtschaftliche Kostenlehre Edmund Heinen / Carte broșată
common.buy 498 lei

Informații despre carte

Titlu complet Fundamentals of Menu Planning 3E with Culinary Calculations 2E Set
Limba engleză
Legare Carte - Carte broșată
Data publicării 2009
EAN 9780470583883
ISBN 9780470583883
Codul Libristo 06787158
Greutatea 1388
Dimensiuni 222 x 276 x 30
Dăruiește această carte chiar astăzi
Este foarte ușor
1 Adaugă cartea în coș și selectează Livrează ca un cadou 2 Îți vom trimite un voucher în schimb 3 Cartea va ajunge direct la adresa destinatarului

Logare

Conectare la contul de utilizator Încă nu ai un cont Libristo? Crează acum!

 
obligatoriu
obligatoriu

Nu ai un cont? Beneficii cu contul Libristo!

Datorită contului Libristo, vei avea totul sub control.

Creare cont Libristo